Avira Internet Security Suite 2015 Sürümü Yayınlandı

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Avira Internet Security Suite 2015 Deneme Sürümü 15.0.11.574
Avira Internet Security Suite 2015,bu yıl yapılan testlerde bitdefender ile eş değer bir test başarısı gösteren
Avira bu sene liderliğide diğerinden alabilir,Avira Internet Security programı bir Antivirüs programıdır.2015 yılındaki sürümü ile yapılan testlerde Bitdefender ile aynı performansı sergileyen Avira antivirüs programı ciddi anlamda virüs programları arasında çok
iddialı.
Tamamen ücretsiz ve yeni bir çok araç seçeneği sunan Avira'da Web Sitesi Koruması,Aile Koruması ve Günümüzün en büyük sorunlarından olan Sosyal Ağ Koruması ciddi anlamda güçlendirilmiş.Avira eski günlerindeki gibi lider olur mu bilemeyiz fakat ilk 10'a gireceği bir kesin.

Avira System Speedup desteği ile pc performansını artırma
web sitesi koruma,aile koruması,ve sosyal ağ koruması internet bankaxılıpı ve dahası.

Avira Internet Security Suite 2015 Full
v15.0.8.650

Avira Internet Security Son Sürüm 2015 Full İndir

Bilgisayarınız için Kapsamlı Bir Koruma Programı

Avira Internet Security Suite bilgisayarınız için tam kapsamlı bir koruma sunar. Bankacılık işlemlerinizi rahatlıkla yapmanızın yanında internetten gelebilecek tehditlere karşı pc’nizi korur. Aile koruması ve System Speedup desteği ile bilgisayarınızı en optimize şekilde çalışmasını sağlar. E postalardan gelen virüsleri engeller. İnternette rahatlıkla alışveriş yapabilir ve banka hesaplarınıza güvenle girebilirsiniz.

KURULUM VE AKTİVASYON

Dosyayı indirip setup’dan programı kurunuz, kurulum sırasında trial lisans deyip geçin sizden kişisel bilgilerinizi isteyecektir sadece zorunlu alanları kafadan sallayın, sonra programın kurulumu bittikden sonra açın ve üst sekmeden “HELP” kısmına gelip “License” bölümüne tıklayın daha sonra açılan pencereden en altta “license file” yazar ona tıklayın ve dosya içindeki .key dosyasını seçip programı lisanslayın gelen uyarıya evet deyin 2020’ye kadar lisansınız olsun.



→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski