DÜN AKŞAM SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Survivor All Star da artık haftanın en önemli zamanına ve elenen kişinin belirleneceği haftanın son bölümüne gelindi. Dün akşam yeni bölüm ve eleme heyecanı ile ekrana gelen, sevilen yarışmanın ada konseyinde yaşananlar yazımızın devamındadır.

Dün akşam elenen kişi bilindiği gibi Gönüllüler takımından oldu. Dün akşam Gönüllülerden adaya veda eden kişi bakalım kim oldu.


Dün akşam eleme için seçilen ilk isim Hasan bakalım elenecek mi, Hasan'ın karşısına gönülllüler takımından 3 Haziran sms oylamasında birinci olan kişi bir isim seçecek ve bireysel dokunulmazlığı kazandığı için Hilmicem de bir isim seçecek elenen bu üç kişi arasından olacak. 3 Haziran Çarşamba gönüllülerde sms de kim birinci oldu ve eleme için kimin ismini söyledi. Tüm bu soruların cevapları bu akşam ayrıntılı bir şekilde burada olacaktır.




DÜN AKŞAM SURVİVOR'DA ALL STAR 
BOZOK ELENDİ

Dün Akşam açıklanan Gönüllüler takımı SMS sonuçlarında birinci olan isim HASAN oldu. Birinci olan HASAN elenmek için BOZOK ismini söyledi. Kurallar gereği Hilmicem de dokunulmazlık sembolü kazandığı için bir isim söyleme hakkı kazandı ve BEGÜM ismini söyledi.
http://www.memurvadisi.com'a aittir
dün akşam kim elendi, dün akşam survivor all star kim elendi, dün akşam survivordan kim elendi, dün akşam çarşamba gönüllüler sms sonuçları, sörvayvır gönüllüler kim elendi, dün akşam survivor hasan mı elendi, gönüllüler sms de kim birinci oldu, dün akşam gönüllülerden en çok oyu alan kim, survivor dün akşam eleme sonuçları, dün akşam gönüllülerde turabi sms de kaçıncı oldu, hilmicem dün akşam oylamada kaçıncı oldu, hasan sms de kaçıncı oldu,
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski