İlişki Durumu Karışık Dizisi Oyuncuları ve Konusu

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←

İlişki Durumu Karışık Oyuncuları


Show TV’nin yeni yaz dizisi olan ve karmaşık aşk hikayelerini anlatan İlişki Durumu Karmaşık zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir dizi. İlişki Durumu Karışık oyuncu kadrosu ağırlıklı olarak gençlerden oluşuyor. Dizinin
başrollerinde Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteri ile ünlenen güzel oyuncu Eda Ece yer alıyor. Eda Ece'ye eşlik edecek oyuncular arasında Berk Oktay ve Gönül İşleri dizisindeki Kemal rolü ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Pamir Pekin de yer alıyor. Dizide ayrıca Seren Şirince, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz gibi sevilen oyuncular da rol alıyor. 


İlişki Durumu Karışık'ın başrollerinde Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Özlem Öçalmaz ve Mert Türkoğlu yer alıyor.İlişki Durumu Karışık'ın yönetmenlik koltuğunda Barış Yöş otururken, senaristliğini ise Banu Kiremitçi Bozkurt yapıyor. 
İlişki Durumu Karışık Haziran ayında Show TV'de ekranlara gelecek.





İlişki Durumu Karışık Oyuncu Kadrosu


Eda Ece - Elif
Berk Oktay - Can
Pamir Pekin - Murat
Seren Şirince - Ayşegül
Mert Türkoğlu - Efe
Özlem Öçalmaz - Ece

İlişki Durumu Karışık Konusu - Hikayesi


Romantik komedi tarzındaki İlişki Durumu Karışık dizisinde aşk, nefret, kıskançlı ve romantizm bir arada olacak. Dizinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin tanıtım fragmanı ise henüz yayınlanmadı.


ilişki durumu karışık izle, ilişki durumu karışık oyuncuları, ilişki durumu karışık dizisi, ... İlişki Durumu Karışık Şhowtv ekranlarının yeni dizisi yayın hayatına başlar ...İlişki durumu karışık son bölüm izle, ilişki durumu karışık yeni bölüm izle, ilişki durumu karışık tek parça izle, ilişki durumu karışık hd izle.
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski