İşte Benim Stilim 5 Haziran

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Sevilen yarışma İşte Benim Stilim yeni bölüm ile ile ekranlarda oldu. 5 Haziran Cuma günü yayınlanan yeni bölümde yarışmacılar yıldız almak için çalıştılar.

Sima Şerafettinova isimli yarışmacının diskalifiye olduğu ve yarışmadan kovulmasının ardından yıldız savaşları devam etmektedir. İzleyicilerin kıyafetlerin kombinleri açısından fikir edinmesini sağlayan İşte Benim Stilim bugün yine birbirinden güzel kıyafetlerin
tanıtılmasını sağladı.

5 Haziran Cuma günü yeni bölümleri ile ekrana gelen İşte Benim Stilimde bugün yarışmacılar farklı konseptler uygulayarak podyuma çıktılar ve jüriden yıldız almaya çalıştılar. İşte Benim Stilimde 5 Haziran Cuma günü giyilen kıyafetler ve bugün kimlerin yıldız alıp, kimlerin koruma altına alındığının bilgisini sizler için derledik. İşte 5 Haziran Cuma İşte Benim Stilimde giyilen kıyafetler ve yıldız alan yarışmacılar.

İşte Benim Stilim 5 Haziran Cuma Günü Giyilen Kıyafetler

5 Haziran Zeynep Karaca Kıyafetleri:
5 Haziran Sinem Umaş Kıyafetleri:
5 Haziran Çağla Çetinöz Kıyafetleri:
5 Haziran Ezgi Ünal Kıyafetleri:
5 Haziran Şilan Makal Kıyafetleri:
5 Haziran Gülşah Yılmaz Kıyafetleri:

Sevilen yarışma İşte Benim Stilimde giyilen kıyafetleri her gün sitemizden takip edebilirsiniz. Her gün ayrıntılı olarak yarışmacıların giydikleri kıyafetleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Beğendiğiniz yada beğenmediğiniz yarışmacı ve kıyafetleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

er hafta bir konuk jüri üyesi olan işte benim stilimde bu haftanın konuk jürisi müzik dünyasının önemli ismi olan Hakan Altun olacaktır. Ayrıca eleme gecesine sevilen şarkıları ile Hakan Altun damga vuracak ve izleyenlere keyifli anlar yaşatacaktır. 5 Haziran İşte Benim Stilim eleme gecesi ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik.


5 HAZİRAN İŞTE BENİM STİLİMDE
SİNEM ELENDİ
5 Haziran Cuma akşamı yapılan İşte Benim Stilim eleme gecesinde yarışmacılar birbirinden güzel kıyafetlerle sahneye çıktılar ve jüriden puanlar aldılar. Eleme gecesinde en az oyu alan isim kim oldu ve elenmek üzre yarışmacılar kimin ismini söyledi;

5 Haziran Cuma akşamı İşte Benim Stilim eleme gecesinde en az oyu alan isim Ezgi oldu. Daha sonra yarışmacılara elenmesini istedikleri isimler soruldu ve yarışmacılar Sinem ismini söylediler.

5 Haziran Cuma Yarışmacılar Kimin İsmini Söylediler

Sinem Gülşah ismini söyledi.
Çağla Gülşah ismini söyledi.
Zeynep Sinem ismini söyledi.
Gülşah Sinem ismini söyledi.
Şilan Sinem ismini söyledi.

5 Haziran Cuma Jüri Üyeleri Kimin İsmini Söylediler.

İvana Sert Sinem ismini söyledi.
Nur Yerlitaş Sinem ismini söyledi.
Uğurkan Erez Sinem ismini söyledi.
Kamal Doğulu Sinem ismini söyledi.
Ebru Yaşar Ezgi ismini söyledi.

işte benim stilim kıyafetleri, işte benim stilim kim ne giydi, 5 Haziran cuma işte benim stilimde giyilen kıyafetler, 5 haziran cuma işte benim stilim kimler yıldız aldı, işte benim stilim kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler yildiz aldi, 5 haziran cuma kiyafetleri, 5 haziran cuma işte benim stilim kıyafetleri, işte benim stilim zeynep kıyafetleri
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski