İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları Kimler

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları
İşte Benim Stilim All Star, İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları, İşte Benim Stilim All Star olacak mı, İşte Benim Stilim All Star mı olacak, İşte Benim Stilim All Star ne zaman yayınlanacak, İşte Benim Stilim All Star kimler katılacak?

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen moda yarışması İşte Benim Stilim, önümüzdeki sezon İşte Benim Stilim All Star olarak ekranlara gelecek. İşte
Benim Stilim All Star yarışmacıları, 3 sezondur yarışmanın en başarılı isimleri ve yarışmaya damga vuran isimleri arasından seçilecek.

İşte Benim Stilim yarışmasının ilk sezon yarışmacılarından Ayşegül Melisa Doğan ve 2. sezonunun kazanan yarışmacısı Emel Özkızıltaş, İşte Benim Stilim adlı Youtube kanalında bugün yayınlanan bir videoda All Star hakkında konuştular. http://www.memurvadisi.com

Emel Özkızıltaş, Ayşegül Melisa Doğan’a “All Star olsaydı katılmak ister miydin? diye sordu. Ayşegül “Tabi isterdim, yani istiyorum da, umarım çağrılırım” diye cevap verdi. İki güzel yarışmacının konuşmasından da anlaşılacağı üzere gelecek sezon İşte Beni Stilim All Star‘ı izleyeceğiz. Peki All Star yarışmacıları kimler olacak? Biz bu konudaki tahminlerimizi yapalım, All Star yarışmacıları açıklandığında da haberimizi güncelleriz.

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları (Tahmini)
Yarışmanın ilk sezonunu kazanan Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin ve ikinci sezonun kazananı Emel Özkızıltaş’ın All Star’a mutlaka çağrılacağını düşünüyoruz. Onların dışında birinci sezondan Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi’nin, ikinci sezondan Maria Surina, Melisa Şahin, Nazlı Hamarat, Özden Cerrahoğlu ve Zeynep Öztürk’ün, üçüncü sezondan ise Şilan Makal, Gülşah Yılmaz, Mihriban Akgül gibi isimlerin İşte Benim Stilim All Star’a çağrılacağını düşünüyoruz.

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları Son günlerin en çok konuşula konularından birisi de kısa bir süre sonra bitecek olan ve final yapacak olan İşte Benim Stilim yarışması yeni sezona bomba gibi bir formatla ve yarışmacılar ile geri gelecek.
Sosyal medyada ve internette en çok konuşulan konulardan diğeri ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kimler olacağı.
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kesin ve net bir şekilde kimler olacağı henüz belli olmasa da edinilen bilgilere göre muhtemel isimler bildirildi.
Yarışmanın izleyenlerinden gelen yorumlara göre zaten İşte Benim Stilim All Star'a katılmasını istedikleri isimler zaten belli. Bu Tarz Benim olarak yayınlanan ilk sezondan bu yana gelmiş geçmiş en iddialı yarışmacıları podyumda olması bekleniyor.

Muhtemel İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları
1.Aysegül Doğan
2.Aysenur Balci
3.Gizem Güler
4.Özlem Özden
5.Tuğçe Ergişi
6.Nur Bozar
7.Gülay Hançer
8.Zeynep Öztürk
9.Özden Cerrahoğlu
10.İlbige Uzun
11.Emel Özkızıltaş
12. Aycan & Nurcan Şencan

Özellikle bu isimlerden en çok merak edilen ve ilk sezon olan Bu Tarz Benim versiyonundan olaylı bir şekilde kendi isteği ile ayrılan Nur Bozar'ın İşte Benim Stilim All Star'da olup olmayacağı merak ediliyor. Yarışmadan ayrıldıktan sonra en favori isim olan Nur Bozar evlenmişti. Sosyal medyada diziveya film teklifi aldığı için yarışmadan ayrıldığı iddia edilen yarışmacının evlilik için ayrıldığı sonraki günlerde belli oldu.




istebenimstilim,işte benim stilim all star yarışmacıları,işte benim stilim all star ne zaman başlıyor,işte benim stilim all kimler olacak,ibs all star kimler olacak,ibs all star ne zaman başlayacak,işte benim stilim all star nur bozar olacak mı
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski