Juventus 1-3 Barcelona Şampiyonluk Maçı Golleri İzle

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
UEFA Şampiyonlar Liginde artık sona gelindi ve bu akşam kupa sahibini bulacak. Bayern Münihi eleyen Barcelona ile Real Madridi eleyen Juventus bu akşam final maçı için karşı karşıya gelecekler. 2015 Şampiyonlar Ligi final maçında Barcelona ile Juventus karşılaşıyor. Barcelona Juventus maçı 6 haziran  cumartesi akşamı saat 21.45 te başlayacak, maçı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek..



UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı bu akşam 6 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacak ve bu maçın sonunda ise avrupanın en iyi takımı belli olacak.

Final maçı için sahaya çıkacak olan en iyi iki takım olan Barcelona ve Juventus izleyenlere adeta futbol şöleni yaşatacaklar. Tüm dünyanın kilitlendiği bu dev karşılaşma bu akşam Star Tv ekranlarında naklen yayınlanacaktır.

Juventus Barcelona maçı Almanya Berlin Olimpiyat statında oynanacaktır. Yazımızın devamında ise Juventus ve Barcelona ilk 11'lerini ve maçın golleri, önemli anları ile özetini bulabilirsiniz. İşte Juventus Barcelona maçı detayları..

juventusJUVENTUS 1-3 BARCELONAbarcelona
Goller:
3.dakika Rakitic
54.dakika Morata
68.dakika Suarez
95.dakika Neymar

 Maç: Barcelona-Juventus
Tarih: 06.06.2015 Saat: 21.45
Hakem: Cüneyt Çakır
Stat: Berlin Olimpiyat Stadyumu
Canlı Yayın: STAR TV



6 HAZİRAN JUVENTUS BARCELONA MAÇI İLK 11'LER: 
Barcelona ; Ter Stegen, Messi, Alves, Pique, Alba, İniesta, Suarez, Rakitic, Busquets, Mascherano, Neymar
Juventus: Buffon Lichtsteiner Bonucci Barzagli Evra Pogba Vidal Marchisio Pirlo Morata Tevez

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI BARCELONA’NIN

Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçtan, Barcelona, Juventus karşısında 3-1’lik skorla ayrılarak Şampiyonlar Ligi Kupasının sahibi oldu.

(VİDEO) Bercelona 3-1 Juventus Maçın Özeti ve Golleri

(VİDEO) Geniş Özet: Bercelona 3-1 Juventus Maçın Özeti ve Golleri


6 haziran juventus barcelona maçı, juventus barcelona maçı kaç kaç bitti 6 haziran, 6 haziran cumartesi juventus barcelona maçı bilgileri, 6 haziran juventus barcelona maçı gollerini kimler attı, 6 hazirandaki juventus barcelona, barcelona juventus maçı kaç kaç son durum, barcelona juventus maci sonucu kaç kaç bitti,şampiyonlar ligi final maçı, uefa barcelona juventus final, barcelona juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda,
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski