Samsung Galaxy S7 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Daha S6 yeni çıkmasına rağmen S7 konuşulmaya başladı. Galaxy S7'nin alacağışekil üzerinde birkaç fikir var. Akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsung, şimdilik Samsung Galaxy S7 olarak anılan yeni amiral gemisi akıllı telefonu için üretim çalışmalarına başladı. Yeni amiral gemisi akıllı telefonunda esnek dokunmatik ekrana yer verecek gibi görünen Samsung, Galaxy S7'de kullanılacak ekranların üretilmesi
için Samsung Display bünyesindeki fabrikaların kapasitesini arttırmaya başladı. Samsung Display'e yapılacak olan bu yatırım sonrası, aylık 8 milyon esnek panelin üretilebileceği belirtiliyor.

 Güney Kore basınında şu ana kadar çıkan haberler göz önüne alındığında, Samsung Galaxy S7'nin son derece yenilikçi bir akıllı telefon olması bekleniyor. Ekran çerçevesini hemen hemen ortadan kaldıracak bir tasarıma sahip olan telefonun, üç farklı versiyonla piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

 S5'den S6'ya geçerken Samsung Galaxy S serisinde büyük tasarım değişiklikleri yapmıştı, S7'de beklenen özelliklerden biri de yine büyük bir değişiklik yapıp Samsung'un esnek ekran kullanması. Ve Samsung'un açıklamalarından belli ki S7'de Ultra HD, Süper Amoled ekran kullanacaktır.

s7 galaxy

 S7'nin kamerası 30MP olması ve 4K Ultra HD çekim yapabilecektir. Ön kamerası ise 7MP olması bekleniyor. Ultra düşük ışık duyarlılığı sensörü ile çıkması bekleniyor. Büyük ihtimal ile Note 5'de de bu sensör kullanılacaktır.
s7   galaxy ile ilgili görsel sonucu

Ram olarak ise 6 GB olacak yani böylece bütün işlemleri hızlıca yapabilirsiniz genel bir değerlendirme yapacak olursak Samsung, Galaxy S3'den beri Ram'i 5.2 GB arttırmış olacak. 

Şarj süresi bu telefonda 10 dakikadan aza inmesi ve uzun süre dayanması bu telefonda beklenen güzel özellikler arasında.

şarj süresi ile ilgili görsel sonucu


Samsung Galaxy S7 2016 Mart ayında tahmini 3000 TL civarı bir fiyata çıkması bekleniyor.    
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski