GÜNEBAKAN DİZİ OYUNCULARI KİMLER VE DİZİNİN KONUSU NEDİR - ATV

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
İlk bölümü ile ekrana gelecek olan Günebakan dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Atv'nin son bomba dizisi Günebakan, komedi tarzı bir dizi olacaktır. Bu yaz bir çok diziyi yayınlayan ve büyük başarı sağlayan atv bu dizi ile de başarısını sürdürmek istemektedir. 

Günebakan dizi oyuncuları arasında İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Asuman Dabak, Güzide Arslan, Tarık Papuççuoğlu, Murat Balcı, Ceren Soylu, Pınar Deniz, Kaan Turgut gibi başarılı

birçok oyuncu yer almaktadır. 
Dizide Rüzgar ve Günce karakterleri arasında geçen aşkı konu alacak olan hikayede iki aile arasında ticari ilişkiler için yapılacak bir evlilik anlaşması da yer alacaktır. 

Dizinin yayınlanması ile beraber izleyenler hemen Günebakan dizisi nerede çekiliyor diye merak etmektedirler. Günebakan dizisi Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Eriklice kasabasında çekilmektedir. Dizi ile ilgili sorular sorulmaya başlaması üzerine sizlere bu yazımızın devamında Günebakan dizisi ile ilgili bilgileri ve oyuncuları tanıtacağız.


Günebakan Dizi Oyuncuları Kimler 


Günebakan Dizisi Rüzgar - İsmail Ege Şaşmaz

Günebakan Dizisi Günce - Sümeyra Koç
Günebakan Dizisi Servet - Tarık Papuççuoğlu
Günebakan Dizisi Çavez - Ulvi Alacakaptan
Günebakan Dizisi Kudret - Murat Balcı
Günebakan Dizisi Fikri - Bülent Çolak
Günebakan Dizisi Esra - Güzide Arslan
Günebakan Dizisi Selma - Asuman Dabak
Ceren Soylu 
Ayçe Abana 
Çağlar Sayın 
Merve Polat 
Kaan Turgut 
Nurseli Tırışkan
http://www.memurvadisi.com
Günebakan Dizi Konusu Nedir
Tekirdağ Şarköy Eriklice kasabasında çekilen Günebakan dizisinde Kasabanın önde gelen ailelerinden olan belediye başkanı ve günebakan tarlalarının sahibi Reşat kendi aralarında yaptıkları anlaşma ile çocuklarını evlendirmeye karar verir. Evlilik neticesinde Reşat'ın günebakan tarlaları imara açılacaktır. Kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'a vermeye çalışan Reşat'a oğlu Rüzgar engel olur. Kardeşinin istemediği bir evliliğe zorlamasına gönlü razı olmayan Rüzgar belediye başkanının kızı Esra ile evlenmeyi kabul eder. Rüzgar bu kararı verdikten sonra 10 yıldır görmediği eski aşkı kasabaya geri döner.

günebakan dizi oyuncuları, günebakan dizisi karakterleri, gunebakan dizisi nerde çekiliyor, gunebakan dizi konusu, günebakan dizisindeki rüzgar ve günce kim, gunebakan dizisinde kim kimdir, günebakan dizisi birinci bölüm, ilk bölüm, günebakan dizi resimleri görselleri
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski