Survivor All Star Kim Birinci Oldu, Survivor All Star Şampiyonu

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Survivor All Star Şampiyonu
Ekranların vazgeçilmez yarışması olan ve Tv8 ekranlarında yayınlanan her bölümü ile de büyük bir izlenme rekoru kıran Survivor All Star yarışmasında sona gelindi.2 Temmuz Perşembe günüSurvivor All Star Finali yapılacak. Bilindiği üzere Survivor All Star finali Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılacak. Şimdi ise yarışmayı izleyenlerin akıllarında takılan sorularından bazıları Survivor All Star kim birinci oldu ?
Survivor All Star şampiyonu kim oldu ? Survivor All Star finale kimler gitti gibi sorular oldu. Tüm bu soruların cevabı 2 Temmuz Perşembe günü Kıbrıs finalinde belli olacak ve şampiyon belirlenecek.

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU : 2 Temmuz Perşembe Belli Olacak
Turabi, Hilmicem, Begüm yada Merve Kim Survivor Birincisi Olacak...

Survivor All Star Finale Giden İsimler 
Tüm yarışmalarda üstün performans gösteren ve diğer rakiplerini elemeyi başaran isimler belli oldu. Gönüllüler takımından finale 3 isim Ünlüler takımından ise sadece 1 isim büyük finale gitme hakkı kazandı. Turabi daha aylar önce Kıbrıs finalini garantilemiş ve adını Survivor All Star finaline yazdırmıştı. Ardından diğer finalist olan Hilmicem oyunda gösterdiği başarı ile finale gitmeyi kazanan ikinci isim oldu. Ve son zamanlarda büyük bir çıkış yapan her oyunda yüksek performans gösteren Begüm finale giden üçüncü isim olma hakkını kazandı. Hasan ile Merve dokunulmazlık oyunundan sonra elemeye kaldılar ve giden isim Hasan olunca otomatik olarak Merve finale giden dördüncü isim oldu ve büyük finale giden 4 isim netleşti. http://www.memurvadisi.com

1 - Turabi              2 - Hilmicem 
3- Begüm              4 - Merve 

Yarışma boyunca büyük bir performans göstererek finale 3 kişi gitmeyi başarabilen Gönüllüler takımı Survivor'un efsane takımı olarak değerlendirildiler. Son ana kadar 4 kişi gelen Gönüllüler takımı Hasan'ın elenmesi ile 3 kişi olarak finale gidiyorlar. Ünlüler takımından ise finale giden tek isim Merve oldu. Ünlüler takımından finale 1 kişi giderken bu sayı Gönüllüler takımında 4 kişi oldu.

2 Temmuz Perşembe Survivor All Star Final bölümü ile Kıbrıs'ta Survivor All Star yarışmasınıın şampiyonu belli olacak. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı yarışmada şampiyon olan aynı zamanda son 10 yılın en başarılı Survivor'u seçilecek. Survivor All Star araba ödülünü ise Merve Aydın kazanmıştı. Finale giden dört isimden Turabi, Hilmicem, Begüm ve Merve en başarılı ve iddialı yarışmacılar arasında yer almışlardı. Şimdi ise merakla beklenen tek şey finalde kim şampiyon olacak ve Survivor All Star birincisi kim olacak. Tüm yarışma izleyenleri bu konuyu merakla bekliyor. 2 Temmuz Survivor All Star birincisi belli olacak.


SURVİVOR ALL STAR ELENENLER:
Survivor All Star 1.Hafta: Gönüllüler Duygu Elendi (3 Mart 2015)
Survivor All Star 2.Hafta: Ünlüler Fulya Elendi (10 Mart 2015)
Survivor All Star 3.Hafta: Ünlüler Ahmet Dursun  Elendi (17 Mart 2015)
Survivor All Star 4.Hafta: Gönüllüler Seda Elendi (24 Mart 2015)
Survivor All Star 5.Hafta: Ünlüler Almeda Elendi (31 Mart 2015)
Survivor All Stat 6.Hafta: Gönüllüler Taner Elendi (7 Nisan 2015)
Survivor All Star 7.Hafta: Ünlüler Merve Oflaz Elendi (15 Nisan 2015)
Survivor All Star 8.Hafta: Gönüllüler Özlem Çalın Elendi (22 Nisan 2015)
Survivor All Star 9.Hafta: Ünlüler Pascal Elendi (6 Mayıs 2015)
Survivor All Star 10.Hafta: Gönüllüler Nadya Elendi (13 Mayıs 2015)
Survivor All Star 11.Hafta: Gönüllüler Sahra Elendi (20 Mayıs 2015)
Survivor All Star 12.Hafta: Ünlüler Berna Elendi (27 Mayıs 2015)
Survivor All Star 13.Hafta: Gönüllüler Bozok Elendi (3 Haziran 2015)
Survivor All Star 14.Hafta: Ünlüler Anıl Elendi (9 Haziran 2015)
Survivor All Star 15.Hafta: Ünlüler Serenay Elendi (15 Haziran 2015)
Survivor All Star 16.Hafta: Ünlüler Doğukan Elendi (21 Haziran 2015)
Survivor All Star 17.Hafta: Ünlüler Hakan Elendi (25 Haziran 2015)
Survivor All Star 18.Hafta: Gönüllüler Hasan Elendi (28 Haziran 2015)



survivor,survivor şampiyonu 2015,survivor all star birincisi,survivor all star şampiyonu,survivor all star kim birinci oldu,2 temmuz survivor final,survivor kim kazandı,survivor kim kazandı 2015,2 temmuz survivor finali kim kazandı,survivor all star şampiyonu kim oldu,survivor 1.si kim, survivor birincisi kim oldu, survivoru kim kazandı, 2015 survivor all star şampiyonu kim oldu, 2015 sörvayvır birincisi, acunn survivor 1.si, survivor 1.si kim, 2015 survivor 1. kim oldu
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski