Tatlı Küçük Yalancılar Hande (Melisa Şenolsun) Kimdir ?

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan bir kız ve eğlenmek için bir araya gelen 5 kız arkadaşın birdenbire hayatlarının alt üst oluşunu anlatan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi başlıyor. Aynı üniversitede okuyan ve yakın arkadaş olan 5 genç kız, bir akşam hep beraber eğlenmek için buluştuklarında gecenin sonunda ise birden bire kayıplara karışan Açelya'nın ardından yıkılırlar.


Sıradışı bir konu ve başarılı oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz, Şükrü Özyıldız gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde en çok aranan ve sevilen karakterlerden bir tanesi Hande karakteridir. Dizide Hande karakterini Melisa Şenolsun isimli oyuncu canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Melisa Şenolsun kimdir ve tatlı küçük yalancılar hande karakteri kimdir gibi merak edilen bir çok bilgiyi derledik.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

Tatlı Küçük Yalancılar Hande Kimdir?
memurvadisi.com' aittir
Melisa Şenolsun Kimdir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Hande karakterini canlandıran Melisa Şenolsun, 1996 yılında İzmir’de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan güzel ve başarılı oyuncu Melisa Şenolsun daha sonra İstanbul’a gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Güzelliği ve oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Melisa Şenolsun 170 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Göz rengi ise yeşildir. Melisa Şenolsun ilk dizi oyunculuğu tecrübesini Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yaşayacaktır.

Melisa Şenolsun İnstagram Hesabı: https://instagram.com/melisasenolsun/

tatlı küçük yalancılar hande kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi hande resimleri, tatlı küçük yalancılar hande gerçek adı, dizisindeki hande kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar hande, melisa şenolsun kimdir, melisa şenolsun kaç yaşında, melisa şenolsun resimleri, melisa şenolsun biyografi, melisa senolsun kim,

Melisa Şenolsun Resimleri

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski