Kara Sevda Nihan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo - Neslihan Atagül Kimdir

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Kara Sevda Nihan Kimdir
Yaz bitti ve yeni sezonun yeni dizileri de ekranlarda ki yerlerini almaya başladı. Geçen sezon dizileri de ekranlarda ki yerlerini aldı ve ekranlarda reyting savaşları başladı. Yazın başlayan ve çok sevilen diziler de bu diziler ile reyting savaşlarında yer aldı. Star tv'de yeni sezonda başlayacak olan Kara Sevda dizisi

şimdiden merak konusu oldu ve izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı dizi ,Ekim ayında izleyici ile buluşacak.

Türkiye'nin yakışıklı jönlerinden olan Burak Özçivit genç kızların gözdesi oldu daha önce bir çok projede yer alsa da Muhteşem Yüzyıl dizinde Bali Bey'ini canlandırmış ve hayran kitlesini arttırmıştır. Daha sonra Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen ile birlikte başrolü oynayan ikili birnirine çok yakıştırılmıştı. Dizi bittikten sonra sevgili olan ikili birlikte bir sinema filmi çekmişti.

Neslihan Atagül ise hayatımıza Yaprak Dökümü dizisi ile girdi. Yaprak Dökümü dizisinde Tahsin'in kızı Deniz ile hayatımıza giren güzel oyuncu bir çok projede yer aldı ve en son Kadir Doğulu ile Fatih Harbiye dizisinde başrolü canlandırmıştı ve ikili bu dizide arkadaşlıklarını aşka dönüştürmüş bir dizi aşkı daha gerçek olmuştu.

İkili dizide uzak dünyaların insanları, mucizevi aşkı canlandıracak. Burak Özçivit, dizide maden mühendisi Kemal canlandıracak. Kara Sevda dizisi Ekim ayında Star Tv'de izleyici ile buluşacak.

Neslihan Atagül Kimdir
20 Ağustos 1992 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 1 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi'nde Tiyatro öğrenimini devam ettirmektedir. Oyunculuk hayatına ilk girişi Yaprak Dökümü dizisi ile olan oyuncu daha sonra bir çok projede yer aldı. En son Fatih Harbiye dizisi ile Türk halkının gönlünde taht kuran güzel oyuncunun yıldızı bu dizi ile parladı.

Kaç Yaşında: 23
Boyu:1.68
Kilosu: 50
Saç Rengi:Kumral
Göz Rengi: Yeşil

Oynadığı Dizi ve Filmler
Yaprak Dökümü - Deniz
Canım Babam -Pınar
Kalbim Seni Seçti - Melis
Hayat Devam Ediyor - Şirin
Fatih Harbiye - Neriman
Araf - Zehra
İlk Aşk - Bahar
Senden Bana Kalan - Elif

   
   





kara sevda nihan kimdir, kara sevda neslihan atagül kimdir, neslihan atagül, neslihan atagül boyu, neslihan atagül kaç yaşında, neslihan atagül kilosu, neslihan atagül sevgilisi, kara sevda nihan ve kemal, kara sevda nihan daha önce hangi dizide oynadı,
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski