Son Dakika Magazin Haberleri

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←

 15:45Emel Yıldırım, şehit olan babasını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı: Acısı çok büyük

Emel Yıldırım, şehit olan babasını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı: Acısı çok büyük

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan güzel oyuncu Emel Yıldırım, 6 yaşındayken babasının şehit olduğunu ifade etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Yıldırım, "Şehitlik çok güzel bir mertebe ama bana acısı çok büyüktü. O yaşta babamın tabutunu gördüğüm için travma oldu ve cenazelere katılamam" şeklinde konuştu.


Dün15:03Uğur Akkuş ile ayrılacağı iddia edilen Ebru Şallı konuştu: Dava açılmadı, sorunlar yaşıyoruz

Uğur Akkuş ile ayrılacağı iddia edilen Ebru Şallı konuştu: Dava açılmadı, sorunlar yaşıyoruz

Daha önce eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla gündeme gelen Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği Uğur Akkuş ile ayrılacağı öne sürüldü. Hakkındaki boşanma iddiasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şallı, evliliğinde sorunların olduğunu ancak henüz bir boşanma davası açılamadığını dile getirdi.


Dün14:17Oyuncu Mehmet Aslantuğ'dan sürpriz milletvekili aday adaylığı! Türkiye İşçi Partisi'nden seçime giriyor

Oyuncu Mehmet Aslantuğ'dan sürpriz milletvekili aday adaylığı! Türkiye İşçi Partisi'nden seçime giriyor

Deprem sonrasında yaptığı paylaşımlardan dolayı TRT'deki dizisinin oyuncu kadrosundan ihraç edildiği iddia edilen Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aslantuğ'un adaylık teklifini kabul etmesinden mutlu olduklarını dile getiren TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "Bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum. TİP senin kaptan" ifadelerini kullandı.


Dün13:00Bomba gibi iddia: Ebru Şallı, 4 yıllık evliliğini bitiriyor

Bomba gibi iddia: Ebru Şallı, 4 yıllık evliliğini bitiriyor

Daha önce eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle sıkça gündeme gelen Ebru Şallı'nın evliliğinde yaşadığı sorunlardan dolayı boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Magazin gündemini derinden sarsan iddiayla ilgili Şallı cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.


Dün12:50Müjdat Gezen'den Muharrem İnce'ye dikkat çeken çağrı: Durumu bir kere daha süzgecinden geçir

Müjdat Gezen'den Muharrem İnce'ye dikkat çeken çağrı: Durumu bir kere daha süzgecinden geçir

Usta oyuncu Müjdat Gezen, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye açık bir mektup yazdı. İnce'nin adaylığıyla ilgili düşüncelerini aktaran Gezen, "Seni gerçekten sevdiğimi bilirsin. Okulumdan dolayı geniş bir kitlem var ve hemen hemen tamamının fikri şu ki sen aday olduğunda Millet İttifakı oy kaybedecek. Seçim ikinci tura kalacak. Durumu aklının süzgecinden bir kere daha geçir" ifadelerini kullandı.


Dün11:21Demet Özdemir ile Oğuzhan koç ayrılıyor mu? Arkadaşları Eser Yenenler yorumladı: Evlilikleri gayet güzel

Demet Özdemir ile Oğuzhan koç ayrılıyor mu? Arkadaşları Eser Yenenler yorumladı: Evlilikleri gayet güzel

Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Evliliklerinde ilk krizi yaşayan ve kısa sürede toparlayan çiftle ilgili konuşan yakın arkadaşları Eser Yenenler, "Bence aralarında hiç bir sorun yok. Evlilikleri gayet güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.


Dün10:567 aylık hamile olan Funda Eryiğit, Berkun Oya ile dünyaevine girdi

7 aylık hamile olan Funda Eryiğit, Berkun Oya ile dünyaevine girdi

7 aylık hamile olan oyuncu Funda Eryiğit, uzun zamandır birliktelik yaşadığı Berkun Oya ile dünyaevine girdi. Erkek bebeğini kucağına almak isteyen güzel oyuncu, nikah töreninde sade bir gelinlik giydi.


Dün10:13Deprem bölgesinden 'yanıltıcı bilgi' verdiği için tutuklanan MasterChef Uğur Kardaş, tahliye edildi

Deprem bölgesinden "yanıltıcı bilgi" verdiği için tutuklanan MasterChef Uğur Kardaş, tahliye edildi

Deprem bölgesinden yaptığı paylaşımın ardından, "Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" suçundan tutuklanan eski MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş, tahliye edildi. Sosyal medya hesabından video yayınlayarak serbest kaldığını açıklayan Kardaş, "Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek çok isterim ama arkadaşlar beni de anlayın. Sizi çok özledim. Çok güzel yemek videolarıyla geri geleceğiz" ifadelerini kullandı.


Dün10:00Sevgilisini darp ettiğini söylediği videosu olay yaratan Batuhan Karacakaya'dan yeni açıklama: Asıl ben şiddet gördüm

Sevgilisini darp ettiğini söylediği videosu olay yaratan Batuhan Karacakaya'dan yeni açıklama: Asıl ben şiddet gördüm

Ayşe Aslanpay, 6 aydır sevgili olduğu oyuncu Batuhan Karacakaya'dan şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Aslanpay, Karacakaya'nın şiddet uyguladığını kabul ettiği bir video yayınlarken, Karacakaya ise şiddet iddiasını kesin bir dille reddederek kendisinin darp edildiğini ve hukuki sürecin başlatıldığını ifade etti.


Dün08:05Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisinden gündem olacak açıklamalar: Darp edildim, elimde belgeler var

Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisinden gündem olacak açıklamalar: Darp edildim, elimde belgeler var

Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle adını duyuran ve sonrasında Survivor'a katılan Batuhan Karacakaya'nın bir süredir birlikte olduğun Ayşe Aslanpay, şiddet gördüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu. Aslanpay, şikayetin ardından Karacakaya'nın şiddet uyguladığını kabul ettiği bir videoyu yayınladı.


28.03.202320:41Fatma Girik'in 99 yaşındaki annesi Münevver Ukav hayatını kaybetti

Fatma Girik'in 99 yaşındaki annesi Münevver Ukav hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Fatma Girik'in 99 yaşındaki annesi Münevver Ukav, Kovid-19 tedavisi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde vefat etti. Girik de geçtiğimiz sene annesi gibi çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.


28.03.202320:41Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Ukav, vefat etti

Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Ukav, vefat etti

YEŞİLÇAM'ın usta sanatçısı Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Ukav, Kovid-19 tedavisi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde vefat etti.


28.03.202316:32MasterChef Ukrayna'da ilginç olay! Yarışmacılardan Bayraktar SİHA temalı yemek yapması istendi

MasterChef Ukrayna'da ilginç olay! Yarışmacılardan Bayraktar SİHA temalı yemek yapması istendi

MasterChef'in Ukrayna'da yayınlanan versiyonunda Bayraktar TB2 temalı yemek yapılacağı duyuruldu. Fragmanda sadece bir adet SİHA görülürken, yarışmacıların ne yapacağı merak edildi.


28.03.202315:59Yonca Evcimik 'Ahlaksız teklifler aldım' sözleriyle yaşadıklarını anlattı

Yonca Evcimik "Ahlaksız teklifler aldım" sözleriyle yaşadıklarını anlattı

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Yonca Evcimik, kariyeri boyunca ahlaksız teklifler aldığını ancak hiçbirini kabul etmediğini belirtti. Kariyer basamaklarını yalnız ve destek almadan tırmandığını söyleyen usta isim, "Miden kaldırırsa kolay yoldan daha hızlı ilerlersin. Benim böyle bir düşüncem olmadı" ifadelerini kullandı.


28.03.202315:57Beşinci defa kanseri nüksetmişti! Yeşilçam'ın yıldız ismi Bahar Öztan son halini paylaştı

Beşinci defa kanseri nüksetmişti! Yeşilçam'ın yıldız ismi Bahar Öztan son halini paylaştı

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden olan ve güzelliği ile ön plana çıkan oyuncusu Bahar Öztan, yeniden kansere yakalandığını açıklamıştı. Güzel oyuncu, son durumunu sevenleriyle paylaştı.


28.03.202315:21Survivor 2023... 1 MİLYON TL İÇİN YARIŞTILAR!

Survivor 2023... 1 MİLYON TL İÇİN YARIŞTILAR!

Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar "Arkadaşına sorduk" oyununda mücadele etti. 1 milyon TL'lik ödülü kazanan Mavi Takım yarışmacıları, parayı aralarında bölüştü.


28.03.202315:08Özge Özpirinçci, kendisine paçoz diyen Esra Balamir'e yanıt verdi

Özge Özpirinçci, kendisine paçoz diyen Esra Balamir'e yanıt verdi

Esra Balamir, katıldığı canlı yayında beyazlayan saçlarını boyatmayan Özge Özpirinçci'yi, "Doğal olacağım diye gittikçe paçozlaşıyor" sözleriyle hedef aldı. Balamir'in sözlerini yanıtlayan Özpirinçci, "Kendinden şüphe duymandan çıkar sağlayan bir toplumda kendini beğenmek, sevmek isyankar bir davranıştır. Sonsuza kadar isyan" cevabını verdi.


28.03.202314:36Kadınları zorla ofisine çağırdığı konuşulan Selami Şahin cephesinden açıklama: Hayranlarıyla diyaloğu yanlış servis edildi

Kadınları zorla ofisine çağırdığı konuşulan Selami Şahin cephesinden açıklama: Hayranlarıyla diyaloğu yanlış servis edildi

Şarkıcı Selami Şahin'in yoldan çevirdiği kadınları elinden tutarak ofise davet ettiği öne sürülen görüntüler, gündem oldu. Hakkında çıkan haberlerin ardından, Şahin'in şirketinden yapılan basın açıklamasında iddia kesin bir dille yalanlanırken, "Hayranları ile tokalaşması ve bu görüntülerin medyaya kendisini yıpratacak şekilde servis edildi. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir" ifadeleri kullanıldı.


28.03.202313:21Özge Özpirinçci... ESRA BALAMİR'E 'PAÇOZ' CEVABI!

Özge Özpirinçci... ESRA BALAMİR'E 'PAÇOZ' CEVABI!

Oyuncu Özge Özpirinçci kendisi hakkında "Özge'yi görünce üzülüyorum. Paçozluğa doğru gitmeye başladı kız" diyen sunucu Esra Balamir'e sosyal medya üzerinden yanıt verdi.


28.03.202313:21Liv Tyler... 16 YIL SONRA YENİDEN 'MARVEL EVRENİ'NDE!

Liv Tyler... 16 YIL SONRA YENİDEN 'MARVEL EVRENİ'NDE!

Liv Tyler, yeni Captain America filmi için Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor. Oyuncu, The Incredible Hulk rolünden 16 yıl sonra 'Captain America: New World Order' filmiyle evrende yeniden yer alacak.


28.03.202313:21Adım Farah... İLİK NAKLİ İÇİN UYGUN DONÖR BULUNUYOR!

Adım Farah... İLİK NAKLİ İÇİN UYGUN DONÖR BULUNUYOR!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı 'Adım Farah' dizisi 29 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de 5. bölümüyle Fox TV'de


28.03.202313:21Bahar Öztan... TEDAVİ SÜRECİNİ PAYLAŞTI; 'EMİN ELLERDEYİM!'

Bahar Öztan... TEDAVİ SÜRECİNİ PAYLAŞTI; 'EMİN ELLERDEYİM!'

Bahar Öztan 4 sene önce yakalandığı ve atlattığı kanser hastalığının yeniden tekrarlaması üzerine özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını duyurmuştu.


28.03.202313:21Şahan Gökbakar... 'DENGENİZ KAYIPTI, BULUN DİYE UĞRAŞTIK!'

Şahan Gökbakar... 'DENGENİZ KAYIPTI, BULUN DİYE UĞRAŞTIK!'

Cumhurbaşkanı adaylığını ilan ettiği konuşmasında sanatçılara yönelik söylediklerinden dolayı tepki çeken Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, özür diledi.


28.03.202313:20İbrahim Tatlıses, 5. defa AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

İbrahim Tatlıses, 5. defa AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

İbrahim Tatlıses, 5. defa AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Memleketi için her hizmete hazır olduğunu ifade eden Tatlıses, "Şanlıurfalı hemşerilerim beni bu göreve laik görürlerse şahsım adına hiçbir hemşerimi yarı yolda bırakmayacağım" şeklinde konuştu.


28.03.202313:02Öykü Serter'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki: Sizinle de hesaplaşıp sonsuza dek unutacağız

Öykü Serter'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki: Sizinle de hesaplaşıp sonsuza dek unutacağız

Öykü Serter, cumhurbaşkanı adayı olan ve konuşmasında sanatçıları hedef alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi sert bir dille eleştirerek, "Sizinle de hesaplaşacak ve sonsuza dek unutacağız. Sanatçı değilim insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.


28.03.202311:18Şafak Sezer ile Berdan Mardini moral ve motivasyon için depremzedelerle bir araya geldi

Şafak Sezer ile Berdan Mardini moral ve motivasyon için depremzedelerle bir araya geldi

Şafak Sezer ile Berdan Mardini moral ve motivasyon için depremzedelerle bir araya geldiDİYARBAKIR Diyarbakır'da 6 Şubat'ta yaşanan depremde etkilenerek evlerine giremeyen vatandaşlar, Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalmaya devam ediyor.


28.03.202310:37Oyuncu Feyza Civelek, Eyüp Sultan'da dua ederken görüldü: Ruhumdaki derin yaraları biraz sarmak istedim

Oyuncu Feyza Civelek, Eyüp Sultan'da dua ederken görüldü: Ruhumdaki derin yaraları biraz sarmak istedim

Son günlerde Kızılcık Şerbeti dizisinde sergilediği başarılı performansıyla bilinen Feyza Civelek, önceki akşam iftardan sonra Eyüp Sultan'a giderek dua etti. Karşısında basın mensuplarını görünce şaşkına dönen oyuncu, "Depremler, seller, türlü türlü afetler hep üst üste geldi. Biraz manevi huzur bulmak, deprem ve sel felaketleriyle ruhumda açılan derin yaraları birazda olsa sarmak istedim" ifadelerini kullandı.


28.03.202310:38Söylediği sözler yüzünden sanatçılardan özür dileyen Muharrem İnce'ye, Şahan Gökbakar'dan yanıt: Dengeniz kayıptı, bulun diye uğraştık

Söylediği sözler yüzünden sanatçılardan özür dileyen Muharrem İnce'ye, Şahan Gökbakar'dan yanıt: Dengeniz kayıptı, bulun diye uğraştık

Cumhurbaşkanı adaylığını duyurduğu konuşmasında sanatçılara yönelik söylediklerinden dolayı büyük tepki toplayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, özür diledi. İnce'nin özrünün ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar ise, "Parti arkanızda durmadı, şişede durduğu gibi durmadı. Bütün sanatçılar size bilinçli saldırdı. Dengeniz kayıptı zaten, biz bulun diye uğraştık. Bu kadar oldu" şeklinde konuştu..


28.03.202309:33Avukat Rahmi Özkan'a mesaj gönderen kadınlara Müge Anlı'dan gözdağı: Biraz edep, isim ve fotoğraflarınızı göstereceğim

Avukat Rahmi Özkan'a mesaj gönderen kadınlara Müge Anlı'dan gözdağı: Biraz edep, isim ve fotoğraflarınızı göstereceğim

Yıllardır birlikte çalıştığı avukat Rahmi Özkan'a gelen mesajlardan bahseden Müge Anlı, kadınlara göz dağı verdi. "Biraz edep, kaşınmayın" diyerek adeta ateş püsküren Anlı, mesaj gönderen kadınları isim ve fotoğraflarıyla canlı yayında ifşa edeceğini açıkladı.


28.03.202308:03Survivor 2023'te 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan takım belli oldu

Survivor 2023'te 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan takım belli oldu

Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar "Arkadaşına sorduk" oyununda mücadele etti. 1 milyon TL'lik ödülü kazanan gönüllüler takımı yarışmacıları, parayı aralarında bölüştü.


28.03.202307:42Oyuncu Serkan Genç, Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili aday adaylığına başvurdu

Oyuncu Serkan Genç, Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili aday adaylığına başvurdu

Oyuncu Serkan Genç, sosyal medya hesabından Sera Kadıgil ile fotoğraflarını yayınlayarak Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını duyurdu. Genç'in paylaşımına yorum yapan Barış Atay ise "Kuzen" dedi.


27.03.202323:37Burak Akan imzalı 12. Mood Ödülleri zirvede

Burak Akan imzalı 12. Mood Ödülleri zirvede

Burak Akan tarafından 12.kez düzenlenen Mood Ödülleri Muhteşem bir törenle gerçekleşti. Gökay Kalaycıoğlu Ve Sıla Uysal'in sunumuyla Mustafa Kemal Kültür Merkezi Atilla İlhan Sahnesinde düzenlenen gecede yıldızlar geçidi yaşandı.


27.03.202323:32Burak Akan imzalı 12. Mood Ödülleri zirvede

Burak Akan imzalı 12. Mood Ödülleri zirvede

Burak Akan tarafından 12.kez düzenlenen Mood Ödülleri Muhteşem bir törenle gerçekleşti. Gökay Kalaycıoğlu Ve Sıla Uysal'in sunumuyla Mustafa Kemal Kültür Merkezi Atilla İlhan Sahnesinde düzenlenen gecede yıldızlar geçidi yaşandı.


27.03.202316:06Tepkiler çığ gibi! Genco Erkal, Muharrem İnce'ye yüklendi: İmzayı bulunca başı dönmüş

Tepkiler çığ gibi! Genco Erkal, Muharrem İnce'ye yüklendi: İmzayı bulunca başı dönmüş

Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye Gökhan Özoğuz, Fazıl Say ve Gonca Vuslateri'nin ardından bir tepki de Genco Erkal'dan geldi. İnce'nin kendisini desteklemeyen ünlü isimlere "sözde sanatçı" yakıştırmasına Erkal, "100.000 imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola 'sanatçı bozuntusu' diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?" diyerek karşı çıktı.


27.03.202315:28İbrahim Tatlıses'ten siyaset yorumu: Türkiye'de tırşik aşına döndü

İbrahim Tatlıses'ten siyaset yorumu: Türkiye'de tırşik aşına döndü

2023 seçimleri için memleketi olan Şanlıurfa'dan aday adaylığı başvuru yapan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi. Tatlıses, "Siyaset, Türkiye ve Şanlıurfa'da tabiri caizse tırşik aşına dönmüş vaziyette. Bu seçimde doğru kararı verdiniz verdiniz, vermediniz herkese geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.


27.03.202315:21Yeni Filmi İçin Saçını Sarıya Boyatan Onur Büyüktopçu, Bakın Kime Benzetiliyor?

Yeni Filmi İçin Saçını Sarıya Boyatan Onur Büyüktopçu, Bakın Kime Benzetiliyor?

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu, Nişantaşı City's'te objektiflere takıldı. Cemre Baysel ile İlhan Şen ile 'Aşk Film'inde oynayan ünlü oyuncu, saçını sarıya boyatınca, bakın kime benzetildi? İşte detaylar...


27.03.202315:21Aile Dizisindeki Romantik Sahne Çok Konuşulacak

Aile Dizisindeki Romantik Sahne Çok Konuşulacak

'Aile' dizisinin başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ikilisi, seyircinin gönlünü fethetti. Partner olarak uyumlarıyla çok yakıştırılan çift yeni bölümdeki romantik sahneleriyle de çok konuşulacak.


27.03.202314:49Kızılcık Şerbeti dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Nursema ve Umut dudak dudağa

Kızılcık Şerbeti dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Nursema ve Umut dudak dudağa

Kadına şiddet ve zorla evlendirme sahneleriyle RTÜK tarafından büyük cezalara çarptırılan Kızılcık Şerbeti dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında evli Nursema ile eski sevgilisi Umut'un dudak dudağa görülüyor.


27.03.202314:22Aktris dizisinden ilk fotoğraflar! Pınar Deniz'in pozları gündem yarattı

Aktris dizisinden ilk fotoğraflar! Pınar Deniz'in pozları gündem yarattı

Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerinde yer aldığı Aktris dizisinden ilk görüntüler geldi. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizi için imaj değiştiren Deniz'in, derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlar sosyal medyayı salladı.


27.03.202313:10Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolü nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Evrim Alasya'dan açıklama geldi: Ben Kıvılcım değilim

Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolü nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Evrim Alasya'dan açıklama geldi: Ben Kıvılcım değilim

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümündeki bir sahnede Evrim Alasya'nın oynadığı Kıvılcım, iftar yapılan restoranda yan masadakilerin içki içmesine tepki gösteren adama, "Burası laik bir ülke ve bunun için bu halk çok mücadele verdi" dedi. Bu sahneden dolayı tepki çeken ve sosyal medyada gündem olan Alasya, "Arkadaşlar ben Kıvılcım değilim" diyerek sitemini dile getirdi.


27.03.202312:59Çarpıcı iddia: Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy aşk yaşamaya başladı

Çarpıcı iddia: Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy aşk yaşamaya başladı

Uzun süredir aşk yaşadıkları sevgililerinden ayrılan ve daha önce Yeşilçam dizisinde birlikte rol oynayan Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un yakınlaştığı iddiası magazin gündemine oturdu.


27.03.202311:56'Hadi Hayırlısı: Istakoz'un Haritası' filminin fragmanı, sosyal medyada büyük ses getirdi

"Hadi Hayırlısı: Istakoz'un Haritası" filminin fragmanı, sosyal medyada büyük ses getirdi

14 Nisan'da vizyona girecek yeni komedi filmi "Hadi Hayırlısı: Istakoz'un Haritası"nın fragmanı yayınlandı. Define peşindeki bir grubun başına gelen komik olayları konu alan yapım, eğlenceli sahneleri ve "Istakoz" şarkısıyla sosyal medyada büyük yankı buldu.


27.03.202311:48Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecek

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye sert tepki: Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecek

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'yi eleştirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özoğuz, "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir" ifadelerini kullandı.


27.03.202311:21Kızılcık Şerbeti... SİYASETİN DE GÜNDEMİNDE!

Kızılcık Şerbeti... SİYASETİN DE GÜNDEMİNDE!

Muhafazakar karakter Nursema’nın ailesine ve şiddet gördüğü eşine isyanı gündem oldu. CHP’li Tekin, “Erdoğan kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olmayacak” dedi.


27.03.202311:21Angelina Jolie - David Mayer de Rothschild... İŞ Mİ, AŞK MI?

Angelina Jolie - David Mayer de Rothschild... İŞ Mİ, AŞK MI?

Angelina Jolie ve David Mayer de Rothschild yemek randevusuna çıktı. Jolie, uzun yıllar sonra biriyle görüntülenince basının ilgi odağı oldu.


27.03.202311:21Survivor 2023... 'BİRLEŞME PARTİSİ'NDE NELER OLDU?

Survivor 2023... 'BİRLEŞME PARTİSİ'NDE NELER OLDU?

Ünlüler ve Gönüllüler Takımı son elemenin ardından birleşme partisinde bir araya geldi. Adaya son veda eden kişi gönüllülerden Ela olmuştu. İki takım yeni dönemin başlangıcı olan birleşme partisinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Şıklık yarışının yaşandığı gecede Alper Rende'nin şarkı söyledikten sonra bateri çalması da geceye damgasını vuran olaylardan oldu.


27.03.202311:21Nilüfer... KİRA DAVASI!

Nilüfer... KİRA DAVASI!

Nilüfer, Şişli’de ünlü bir alışveriş merkezinin olduğu plazada yer alan rezidans dairesini kiralayan şirketin değerinin altında kira ödediğini iddia ederek dava açtı.


27.03.202311:17Kızılcık Şerbeti'nin Pembe Hanım'ı Sibel Taşçıoğlu ile Erkan Kolçak Köstendil'in akraba olduğu ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe Hanım'ı Sibel Taşçıoğlu ile Erkan Kolçak Köstendil'in akraba olduğu ortaya çıktı

Son günlerin çok konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti, oyuncularıyla da gündemde yer buluyor. Dizide 'Pembe' karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in akrabası çıktı.


27.03.202311:16Depremde 11 yakınını yitiren Uğur Aslan, yaşadıklarını anlatırken hüngür hüngür ağladı

Depremde 11 yakınını yitiren Uğur Aslan, yaşadıklarını anlatırken hüngür hüngür ağladı

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerde Hatay'da yaşayan aile bireylerini kaybeden şarkıcı ve oyuncu Uğur Aslan, katıldığı programda gözyaşlarını tutamadı. Konuşurken kelimeler boğazına düğümlenen Aslan, "Yeğenimin enkazın altında gelinliğine sarılırken çıkarıldığını anlatayım mı? Zaten her şeyimizi paramparça ettiniz" ifadelerini kullandı.


27.03.202311:07Survivor 2023'ün birleşme partisi hareketli anlara sahne oldu! Yarışmacılar şarkılarla coştu

Survivor 2023'ün birleşme partisi hareketli anlara sahne oldu! Yarışmacılar şarkılarla coştu

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2023'te birleşme partisi gerçekleşti. Yarışmacılar önce kişisel bakımlarını yaptı, daha sonra da birbirinden şık kıyafetlerini giyerek şarkı yarışmasına katıldı.


27.03.202309:45Hande Erçel ile Hakan Sabancı balığa çıktı! Güzel oyuncunun paylaşımı büyük beğeni aldı

Hande Erçel ile Hakan Sabancı balığa çıktı! Güzel oyuncunun paylaşımı büyük beğeni aldı

Oyuncu Hande Erçel, bir süredir birlikte olduğu Hakan Sabancı ile balığa çıktı. Balık tuttuğu anları sosyal medyadan paylaşan güzel oyuncunun gönderisi kısa zamanda 2,4 milyondan fazla beğeni aldı.


27.03.202309:32Usta oyuncu Köksal Engür'ün ölümü sanat camiasını yasa boğdu

Usta oyuncu Köksal Engür'ün ölümü sanat camiasını yasa boğdu

Leyla ile Mecnun dizinin Aksakallı Dede'si Köksal Engür, böbrek yetmezliğine bağlı rahatsızlığından ötürü 77 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun ani ölümüyle yıkılan birçok ünlü isim, "Gittiğine inanamıyorum" ve "İçim yandı" gibi paylaşımlarda bulundu.


27.03.202309:23Evrim Alasya, havaalanındaki simidin fiyatına isyan etti!

Evrim Alasya, havaalanındaki simidin fiyatına isyan etti!

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Evrim Alasya, İstanbul Havalimanı'nda bir kaşarlı simidin 145 TL'ye satıldığını görünce sosyal medyadan bu duruma tepki gösterdi. Fiyat karşısına şaşıran oyuncu "Bunu alan var mı?" sorusunu sordu.


26.03.202317:53Gökhan Çıra nişanlısı Eylül Keleş ile evlendiğini, yaptığı paylaşımla duyurdu

Gökhan Çıra nişanlısı Eylül Keleş ile evlendiğini, yaptığı paylaşımla duyurdu

Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra Eylül Keleş ile evlilik kararı alan Gökhan Çıra, evlendiği haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Çıra kendisine yorum yapan takipçisine "Bu kez eşime koca olmaya gidiyorum" cevabını verdi.


26.03.202316:44Şarkıcı Karsu Dönmez'in enkazdan sağ çıkarılan büyükannesi hayatını kaybetti

Şarkıcı Karsu Dönmez'in enkazdan sağ çıkarılan büyükannesi hayatını kaybetti

Depremin büyük yıkım yaşattığı Hatay'da 10 yakınını kaybeden Karsu, enkazdan çıkarıldıktan sonra tedaviye alınan büyükannesinin vefatıyla yıkıldı. Ünlü şarkıcı acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.


26.03.202314:16Ünlü şarkıcı Harry Styles ve model Emily Ratajkowski sokakta dudak dudağa yakalandı

Ünlü şarkıcı Harry Styles ve model Emily Ratajkowski sokakta dudak dudağa yakalandı

Dünyaca ünlü şarkıcı Harry Styles, eşiyle boşanma aşamasında olan ünlü model Emily Ratajkowski ise sokakta öpüşürken kameralara yakalandı.


26.03.202311:12Ünlü sanatçıya New Jersey'de tatlı sürpriz

Ünlü sanatçıya New Jersey'de tatlı sürpriz

Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, düğününde sahne aldığı bir çiftle Amerika New Jersey'deki konserde sürpriz karşılaşma yaşadı.


26.03.202311:12Ünlü sanatçıya New Jersey'de tatlı sürpriz

Ünlü sanatçıya New Jersey'de tatlı sürpriz

Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, düğününde sahne aldığı bir çiftle Amerika New Jersey'deki konserde sürpriz karşılaşma yaşadı.


26.03.202310:55Sosyal medyada tanıştığı Türk genç için ülkesini bırakıp Denizli'ye gelin geldi

Sosyal medyada tanıştığı Türk genç için ülkesini bırakıp Denizli'ye gelin geldi

Denizli'de sosyal medyada kendisi gibi işitme engelli Endonezyalı gelinle tanışan damat, 2 senin ardından her iki ülkenin gelenek görenekleriyle dünya evine girdi.


26.03.202310:55Sosyal medyada tanıştığı genç için Endonezya'yı bırakıp Denizli'ye gelin geldi

Sosyal medyada tanıştığı genç için Endonezya'yı bırakıp Denizli'ye gelin geldi

Sosyal medyada tanıştığı genç için Endonezya'yı bırakıp Denizli'ye gelin geldi Kendisi gibi işitme engeli olan Endonezyalı eşini Türkiye'ye gelin getirdi Denizli'de sosyal medyada kendisi gibi işitme engelli Endonezyalı gelinle tanışan damat, 2 senin ardından her iki ülkenin gelenek...


26.03.202310:38Ali Sunal'dan Güldür Güldür açıklaması: Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok

Ali Sunal'dan Güldür Güldür açıklaması: Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok

Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür programında depremle ilgili yaptığı konuşmanın ardından programdan ayrıldığı iddia edilen Ali Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir yere gittiğim yok, git diyen de yok" diyerek yalanladı.


25.03.202316:21Kardeşlerim dizisinin Oğulcan'ı dünyaevine giriyor! Cihan Şimşek, 10 yıllık sevgilisiyle evlilik kararı aldı

Kardeşlerim dizisinin Oğulcan'ı dünyaevine giriyor! Cihan Şimşek, 10 yıllık sevgilisiyle evlilik kararı aldı

Aralık ayında 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisine evlilik teklifi eden Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Cihan Şimşek, sosyal medya hesabından 23 Haziran'da evleneceklerini açıkladı.


25.03.202315:12Kızılcık Şerbeti'nde 'içki' sahnesi izleyicilerden büyük tepki aldı

Kızılcık Şerbeti'nde "içki" sahnesi izleyicilerden büyük tepki aldı

Kızılcık Şerbeti dizisinin dün akşam yayınlanan bölümündeki "içki" sahnesi sosyal medyada gündem yarattı. İftar yapılan restoranda yan masadakilerin içki içmesine tepki gösterilen dizi için "Kınıyorum" şeklinde yorumlar yapılarak RTÜK'e çağrıda bulunuldu.


25.03.202314:143 ay önce kalp ameliyatı geçiren Ahmet Mümtaz Taylan, son durumunu aktardı: İşimdeyim, gücümdeyim

3 ay önce kalp ameliyatı geçiren Ahmet Mümtaz Taylan, son durumunu aktardı: İşimdeyim, gücümdeyim

Ocak ayında By-Pass ameliyatı olan büyük oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, sağlık durumuyla ilgili güzel haberi duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Taylan, "Artık By-Pass garantili. O fasıl bitti. İşimdeyim, gücümdeyim" ifadelerine yer verdi.


25.03.202312:43Kısmetse Olur yarışmasından diskalifiye olan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir çiftinin birliktelikleri sona erdi

Kısmetse Olur yarışmasından diskalifiye olan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir çiftinin birliktelikleri sona erdi

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edildikten sonra ilişki yaşamayı sürdüren Aybüke Çangal ile Tolga Kandemir çifti ayrılık kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını açıklayan Çangal, "Bir süredir olan beraberliğim karşılıklı saygı çerçevesinde bitmiştir. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


25.03.202312:27Demet Akalın Marmaris'te İranlılara konser verdi

Demet Akalın Marmaris'te İranlılara konser verdi

Demet Akalın Marmaris'te İranlılara konser verdi Pop şarkıcısı Demet Akalın Nevruz Bayramı için Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen İranlı turistlere konser verdi.


25.03.202312:04Aile üyeleriyle birlikte poz veren Hazal Kaya, kızının 40'ını kutladı: Umut ışığı oldun

Aile üyeleriyle birlikte poz veren Hazal Kaya, kızının 40'ını kutladı: Umut ışığı oldun

1,5 ay önce ikinci bebeğine kucağına alan Hazal Kaya, sosyal medya hesabından kızının 40. gününü kutladı. Eşi Ali Atay ve çocuklarıyla verdiği pozu paylaşan oyuncu, "Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun" şeklinde konuştu.


25.03.202311:22Aile'nin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Devin ve Aslan'ın davullu zurnalı düğünü

Aile'nin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Devin ve Aslan'ın davullu zurnalı düğünü

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü paylaştığı Aile dizisinin merakla beklenen 4. bölümünden 2. tanıtım filmi yayınlandı. Fragmanda Devin ve Aslan davul zurnalı bir düğünle dünyaevine giriyor. Düğün esnasında gelen silah sesi herkesi korkuturken, kimin vurulduğu merak ediliyor.


25.03.202309:55Haluk Levent, Ahbap'ın toplam gelirini açıkladı! Yapılacak projeleri anlattı

Haluk Levent, Ahbap'ın toplam gelirini açıkladı! Yapılacak projeleri anlattı

Haluk Levent, sosyal medya hesabından kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin toplam gelirini, TÜRMOB'un denetim raporunu ve deprem bölgesinde yaptıkları harcamaları paylaştı. Derneğin toplam gelirinin 2 milyar 994 milyon TL olduğunu belirten Levent, "45 günde 1 milyar TL kullandık." şeklinde konuşurken, "Kalan 2 milyar için depremzedeler yararına muazzam projeler yapacağız. Hazırlıklar bitmek üzere. Yakında açıklayacağız" ifadelerini kullandı.


25.03.202309:51Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı

Kızılcık Şerbeti dizisinde yüzleşme zamanı! Nursema öcünü aldı, sosyal medya yıkıldı

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşamki bölümünde Nursema, kendisini gerdek gecesi camdan aşağı atan eşini, herkesin içinde ifşaladı. Ailesine yaşadıklarını anlatarak hesaplaşan Nursema'nın sahnesi sosyal medyada gündem yarattı.


25.03.202309:51Oyuncu Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti'nin milletvekili aday adayı oldu

Oyuncu Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti'nin milletvekili aday adayı oldu

Başarılı oyuncu Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesabından kararı açıklayan Fırtına, "Omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum HDP Genel Merkezi'nin önerisi doğrultusunda başvurumu yaptım. Yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.


25.03.202309:30Ahmet Kural, 4 senelik sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile ayrılık kararı aldı

Ahmet Kural, 4 senelik sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile ayrılık kararı aldı

4 senelik sevgililik hayatının ardından dünyaevine girmeye hazırlanan Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik, ilişkisini sonlandırdı. Kural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilişkinin bittiğini belirtirken, Çelik de birlikte çektirdikleri romantik bir karesini yayınlayan sevgilisine veda notu düştü.


24.03.202316:14Esra Ezmeci, 'Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?' sorusunu yanıtladı: Öyle bir şey yok

Esra Ezmeci, "Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?" sorusunu yanıtladı: Öyle bir şey yok

FOX TV ekranlarında yayınlanan programından ayrılan Fulya Öztürk, yerine getirilen arkadaşı Esra Ezmeci için, "İşimde gözü varmış" yorumunda bulundu. Öztürk'ün ocak ayındaki ifadelerine yanıt veren Esra Ezmeci, "Ayağını kaydırmadım. Fulya korona olunca benden sunuculuk yapmam istendi, ben de program bitmesin diye kabul ettim. Benim daha sonra yaptığım program başka bir formattı" ifadelerini kullandı.


24.03.202316:11Nilperi Şahinkaya ve sevgilisinin masasında olay çıkarmıştı! Burak Deniz'in kavga görüntüleri ortaya çıktı

Nilperi Şahinkaya ve sevgilisinin masasında olay çıkarmıştı! Burak Deniz'in kavga görüntüleri ortaya çıktı

Nilperi Şahinkaya, meslektaşı Burak Deniz hakkında kendisine saldırdığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle geçen eylül ayında suç duyurusunda bulunmuştu. İki oyuncuyu mahkemelik olurken, kavga anına ait görüntüler ortaya çıktı.


24.03.202315:26Evlilikleri yalnızca 6 ay sürdü! Burcu Binici ve Tankurt Manas tek celsede boşanma kararı aldı

Evlilikleri yalnızca 6 ay sürdü! Burcu Binici ve Tankurt Manas tek celsede boşanma kararı aldı

Geçtiğimiz eylül ayında dünyaevine giren rapçi Tankurt Manas ile oyuncu Burcu Binici, tek celsede boşandı. Evliliğinin birinci ayında sorunlar yaşayarak evlerini ayıran Binici'nin ihanete uğradığı iddia edilmişti.

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski