Son Dakika Politika Haberleri

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←

 oranlarına ünlü anketçiden jet hızında yanıt: Böyle bir tablo yok

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce dün akşam katıldığı bir televizyon programında partisinin oy oranını yüzde 11, kendisinin oy oranını ise 16-17 bandında olduğunu belirtti. İnce'nin konuştuğu dakikalarda Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yöneylem Araştırma Direktörü Doç. Dr. Derya Kömürcü, "Araştırmalarımızın hiçbirinde böyle bir tablo yok" şeklinde konuştu.


09:44Temel Karamollaoğlu'nun 'Ayasofya' yorumu Erdoğan'ı çileden çıkardı: Sana yazıklar olsun

Temel Karamollaoğlu'nun "Ayasofya" yorumu Erdoğan'ı çileden çıkardı: Sana yazıklar olsun

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun, 2020 yılında ibadete açılan Ayasofya için kullandığı, "Bazı bölümler turistlerin ziyaretine açılabilir" sözleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küplere bindirdi. Erdoğan, "Karamollaoğlu yazıklar olsun sana. 'Ayasofya'nın bir bölümünü müze olarak kullanırız' diyor. Sen Sivas'ta belediye başkanı olduğun zaman malum Madımak olaylarında seninle ilgili bu bay bay Kemal'ler 'Madımak katili' diyorlardı. Şimdi bakın ne hale geldiler" şeklinde konuştu.


09:39Gözler İnce'ye çevrildi! Adaylıktan çekilme kararı vermek için sadece birkaç saati kaldı

Gözler İnce'ye çevrildi! Adaylıktan çekilme kararı vermek için sadece birkaç saati kaldı

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi iki Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce ilk kez buluştu. Görüşmede adaylık konusunda gündeme gelmediği ileri sürülürken, kritik toplantı sonrası açıklama yapan İnce, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu. Akşam katıldığı bir programda ise kapıyı açık bırakan ifadeler kullanan İnce'nin kararını vermesi için önünde sadece saatler kaldı. Çünkü YSK takvimine göre adaylıklar için süre saat 17.00'de sona erecek.


09:03İstifanın ardındaki perde aralandı! Ağıralioğlu, genel başkan yardımcılığı talebi reddedilince istifa etmiş

İstifanın ardındaki perde aralandı! Ağıralioğlu, genel başkan yardımcılığı talebi reddedilince istifa etmiş

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini dile getiren İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, dün akşam partisinden istifa etti. Ağıralioğlu'nun süreçte yaptığı açıklamalar kamuoyunda gündem yaratırken, İYİ Partili ismin istifasının perde arkası da netlik kazandı. Ağıralioğlu'nun Meral Akşener'den genel başkan yardımcılığı talep ettiği, kabul edilmemesinin ardından kameraların önüne çıkarak istifa açıklamasında bulunduğu ileri sürüldü.


05:52ABD Başkanı Biden, Arjantin Devlet Başkanı Fernandez ile görüştü

ABD Başkanı Biden, Arjantin Devlet Başkanı Fernandez ile görüştü

ABD Başkanı Joe Biden, Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez ile bir görüşme gerçekleştirdi.


01:23Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'HDP'ye verilecek her taviz Kandil'e verilmiştir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "HDP'ye verilecek her taviz Kandil'e verilmiştir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "HDP'ye verilecek her taviz Kandil'e verilmiştir" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "HDP'ye verilecek her taviz PKK'ya yani Kandil'e verilmiş demektir.


01:17Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı: (8)

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı: (8)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki bankacılık sektörünün sağlam temellere ve göstergelere sahip olduğunu belirterek, "Ayrıca etkin gözetim ve denetim altyapısı sayesinde bankacılık sektörümüz güçlü görünümünü şu anda da koruyor.


01:12KILIÇDAROĞLU BAY KEMAL ASLA AMA ASLA KADIN VE ÇOCUK HAKLARI ÜZERİNDEN PAZARLIK YAPMAZ

KILIÇDAROĞLU BAY KEMAL ASLA AMA ASLA KADIN VE ÇOCUK HAKLARI ÜZERİNDEN PAZARLIK YAPMAZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından kadınlara seslendiği bir video paylaştı.


00:58Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Moskova'da bir araya geldi.


00:22TBMM Başkanı Şentop KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın İngiltere'deki konferansa girişinin engellenmesini kınadı Açıklaması

TBMM Başkanı Şentop KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın İngiltere'deki konferansa girişinin engellenmesini kınadı Açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın, İngiltere'de Kıbrıs konulu konferansa girişinin engellenmeye çalışılmasını kınadı.


00:09Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şunu açıklayabilirim, ülkemizi savaşa sokmayacağız, aile kurumunu güçlü tutacağız, ağırlıklı Suriye'den olmak üzere göç...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şunu açıklayabilirim, ülkemizi savaşa sokmayacağız, aile kurumunu güçlü tutacağız, ağırlıklı Suriye'den olmak üzere göç...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şunu açıklayabilirim, ülkemizi savaşa sokmayacağız, aile kurumunu güçlü tutacağız, ağırlıklı Suriye'den olmak üzere göç konusunda daha hassas davranacağız"


Dün23:49Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bankacılık sektörümüz, uluslararası kriterlere uyumu ve yüksek standartları ile dünyaya örnek olacak konumdadır.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bankacılık sektörümüz, uluslararası kriterlere uyumu ve yüksek standartları ile dünyaya örnek olacak konumdadır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bankacılık sektörümüz, uluslararası kriterlere uyumu ve yüksek standartları ile dünyaya örnek olacak konumdadır.


Dün23:41Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sıra asıl hamlemizi yapmaya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sıra asıl hamlemizi yapmaya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sıra asıl hamlemizi yapmaya geldi.


Dün23:31Emine Erdoğan, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Gafarova ile görüştü

Emine Erdoğan, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Gafarova ile görüştü

- Emine Erdoğan, Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Gafarova ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'ta Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile bir araya geldi.


Dün23:27Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı: (1)

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı: (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremden etkilenen Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve Malatya'da toplam 27 bin 949 konutun inşasına fiilen başlandığını belirterek, "Hatta köy evlerinden bazıları şu anda bitme aşamasına geldi.


Dün23:11Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir.


Dün23:07Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Terörü kaynağında kurutmaya devam edeceğiz. Siyasetteki uzantılarına milletimiz gereken dersi verecek.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörü kaynağında kurutmaya devam edeceğiz. Siyasetteki uzantılarına milletimiz gereken dersi verecek."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Terörü kaynağında kurutmaya devam edeceğiz.


Dün23:04Fatih Erbakan'dan canlı yayında çok konuşulacak Adnan Oktar çıkışı: Kitapları güzel ama son geldikleri durumu tasvip etmiyoruz

Fatih Erbakan'dan canlı yayında çok konuşulacak Adnan Oktar çıkışı: Kitapları güzel ama son geldikleri durumu tasvip etmiyoruz

Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, yıllar önce Adnan Oktar'dan övgüyle bahsettiği görüntülerle ilgili konuştu. "Adnan Oktar'ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı?" diyen Fatih Erbakan, "Adnan Oktar'ı savunacak değilim. Kitapları gayet güzel, yerinde, içindeki bilgilerin bir kabahati yok. Son geldikleri durumu tasvip etmediğimizi de ifade ettik." ifadelerini kullandı.


Dün22:59Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Altılı masa) Aslında bu masanın başını ilk andan beri CHP ve HDP çekiyor, diğerleri yancısı. '

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Altılı masa) Aslında bu masanın başını ilk andan beri CHP ve HDP çekiyor, diğerleri yancısı. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Altılı masa) Aslında bu masanın başını ilk andan beri CHP ve HDP çekiyor, diğerleri yancısı. "


Dün22:59Polonya Başbakanı Morawiecki: 'Ukrayna tahılının iç pazarımızı istikrarsızlaştırmasını kabul etmiyoruz'

Polonya Başbakanı Morawiecki: "Ukrayna tahılının iç pazarımızı istikrarsızlaştırmasını kabul etmiyoruz"

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Avrupa Konseyi kararıyla Ukrayna'dan ithal edilen tahılların depolarda biriktiğini belirterek, "Ukrayna tahılının iç pazarımızı istikrarsızlaştırmasını kabul etmiyoruz" dedi.


Dün22:57Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Altılı masa) Yedinci ortak var demiştim, yedinci ortak şu anda tam manasıyla ana muhalefetin başının ziyaretiyle ortaya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Altılı masa) Yedinci ortak var demiştim, yedinci ortak şu anda tam manasıyla ana muhalefetin başının ziyaretiyle ortaya...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Altılı masa) Yedinci ortak var demiştim, yedinci ortak şu anda tam manasıyla ana muhalefetin başının ziyaretiyle ortaya çıkmış oldu.


Dün22:57Fuat Oktay'dan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a geçmiş olsun telefonu

Fuat Oktay'dan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a geçmiş olsun telefonu

CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, İngiltere'nin başkenti Londra'da saldırı girişimine maruz kalan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


Dün22:53Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İngiltere'nin başkenti Londra'da katılacağı program için üniversite yerleşkesine girişi Yunanistan bayrağı taşıyan grup tarafından engellenmek istenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a geçmiş olsun dileklerini iletti.


Dün22:33Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Askerimize hakarette bulunanlar vatan hainidir. Bunların vatanını, milletini sevmek gibi bir derdi yok.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Askerimize hakarette bulunanlar vatan hainidir. Bunların vatanını, milletini sevmek gibi bir derdi yok."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Askerimize hakarette bulunanlar vatan hainidir.


Dün22:26'Gel bakalım Muharrem' sözünün intikamı mı? İnce, Kılıçdaroğlu'nu uğurlarken söylediği cümleye açıklık getirdi

"Gel bakalım Muharrem" sözünün intikamı mı? İnce, Kılıçdaroğlu'nu uğurlarken söylediği cümleye açıklık getirdi

Kemal Kılıçdaroğlu'nu partisinin genel merkezinde ağırlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP liderini uğurlarken söylediği, "Hoş geldiniz, güle güle" lafının planlı bir şey olmadığını belirtti. İnce, "Gelişine yaptım. Asla bir art niyetle yapılmış bir şey değildir." dedi. "Gel bakalım Muharrem lafının intikamı mı?" sorusuna İnce, "Hayır, böyle bir intikam almak gibi bir derdim olmadı. Büyük anlamlar çıkarmaya gerek yok, ben niyetimi biliyorum. Niyetim salihtir." yanıtını verdi.


Dün22:25Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ey muhalefet, askerime, jandarmamıza, polisime hakaret etmekle size ekmek çıkmaz.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ey muhalefet, askerime, jandarmamıza, polisime hakaret etmekle size ekmek çıkmaz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ey muhalefet, askerime, jandarmamıza, polisime hakaret etmekle size ekmek çıkmaz."


Dün22:22Kurtulmuş, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın İngiltere'deki konferansa girişinin engellenmesini kınadı Açıklaması

Kurtulmuş, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın İngiltere'deki konferansa girişinin engellenmesini kınadı Açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın, İngiltere'de Kıbrıs konulu konferansa girişinin engellenmeye çalışılmasını kınadı.


Dün22:19BM Sözcüsü Dujarric: 'Türkiye'ye 900 bin litre içme suyu gönderdik'

BM Sözcüsü Dujarric: "Türkiye'ye 900 bin litre içme suyu gönderdik"

- BM Sözcüsü Dujarric: "Türkiye'ye 900 bin litre içme suyu gönderdik" Birleşmiş Milletler Sözcüsü Stephane Dujarric, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye 900 bin litre içme suyu gönderdiklerini açıkladı.


Dün22:17Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Meral Hanım beni kendinle uğraştırma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı ortak yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" dedi. Akşener ise "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" dedi.


Dün22:13Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Deprem bölgelerinde)27 bin 949 konutun inşasına başlamış durumdayız, hatta köy evlerinden bazıları bitme aşamasına geldi,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Deprem bölgelerinde)27 bin 949 konutun inşasına başlamış durumdayız, hatta köy evlerinden bazıları bitme aşamasına geldi,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Deprem bölgelerinde)27 bin 949 konutun inşasına başlamış durumdayız, hatta köy evlerinden bazıları bitme aşamasına geldi, yaza kadar bunları da bitireceğiz"


Dün21:53Kılıçdaroğlu'ndan yeni video! 'Kadınlar için, iktidara geldiğim ilk 6 ayda yapacağım' diyerek vaatlerini madde madde sıraladı

Kılıçdaroğlu'ndan yeni video! "Kadınlar için, iktidara geldiğim ilk 6 ayda yapacağım" diyerek vaatlerini madde madde sıraladı

Seçimleri kazanması halinde ilk 6 ayda kadınlar için yapacaklarını yayınladığı video ile duyuran Kemal Kılıçdaroğlu, "Kadınlar için de bahar gelecek" dedi. Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal aile destekleri sigortası üzerinden ev kadınlarının sosyal güvenliğinin sağlanmasını öneriyor. İstihdama kadının katılımını sağlayacak teşvikler öneriyor. Boşanan kadınlar için yeni başlangıçlar fonu oluşturmayı öneriyor." ifadelerini kullandı.


Dün21:41Osmanlı Torunlarından Mihaloğulları Ailesinden Levent Kurt Ak Parti'den Milletvekili Adayı

Osmanlı Torunlarından Mihaloğulları Ailesinden Levent Kurt Ak Parti'den Milletvekili Adayı

Osman Gazi'nin silah arkadaşı Köse Mihal Gazi ve İskender Paşa'nın torunu olan Mihaloğulları ailesinden gelen Levent Kurt, AK Parti'den milletvekili adayı oldu.


Dün20:53TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Veysel Eroğlu, "Belirli bölgelerde sadece deprem için değil tüm afetler için merkezler oluşturulsa, itfaiye teşkilatının elemanları da arama kurtarma için de eğitimde bulunsa iyi olur.


Dün21:01Zelenskiy: 'Xi'yi Ukrayna'da görmeye hazırız'

Zelenskiy: "Xi'yi Ukrayna'da görmeye hazırız"

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i Ukrayna'yı ziyaret etmeye çağırarak, "Xi'yi burada görmeye hazırız" dedi.


Dün21:01Zelenskiy: 'Xi'yi Ukrayna'da görmeye hazırız'

Zelenskiy: "Xi'yi Ukrayna'da görmeye hazırız"

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i Ukrayna'yı ziyaret etmeye çağırarak, "Xi'yi burada görmeye hazırız" dedi.


Dün20:53TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Veysel Eroğlu, "Belirli bölgelerde sadece deprem için değil tüm afetler için merkezler oluşturulsa, itfaiye teşkilatının elemanları da arama kurtarma için de eğitimde bulunsa iyi olur.


Dün20:51Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak onuruna yemek verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak onuruna yemek verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak onuruna akşam yemeği verdi.


Dün20:49İnce, 'En fazla AK Parti'den alıyoruz' diyerek canlı yayında oy oranını paylaştı: Yüzde 16-17 bandında

İnce, "En fazla AK Parti'den alıyoruz" diyerek canlı yayında oy oranını paylaştı: Yüzde 16-17 bandında

Kemal Kılıçdaroğlu'nu partisinin genel merkezinde ağırlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Partisinin oy oranına ilişkin konuşan İnce, "Memleket Partisi'nin oyu yüzde 11, Muharrem İnce'nin oyu yüzde 16-17 bandında. Anketlerdeki oranımıza göre en az CHP'den en fazla AK Parti'den oy alıyorum." ifadelerini kullandı.


Dün19:35Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hedefimiz ticaret hacmimizi 6 milyar dolara çıkarmak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz ticaret hacmimizi 6 milyar dolara çıkarmak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz ticaret hacmimizi 6 milyar dolara çıkarmak"ANKARA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'la ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Dün19:49Çevreye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

Çevreye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

TBMM Genel Kurulunda, Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünde yer alan 7 maddesi kabul edildi.


Dün20:02Bakan Dönmez'den 'Akkuyu' açıklaması

Bakan Dönmez'den 'Akkuyu' açıklaması

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 27 Nisan'da ilk nükleer yakıtın Akkuyu'ya geleceğini duyurdu.


Dün20:31Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'TANAP'tan Macaristan'a doğalgaz göndermeye hazırız '

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "TANAP'tan Macaristan'a doğalgaz göndermeye hazırız "

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "TANAP'tan Macaristan'a doğalgaz göndermeye hazırız " Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TANAP'tan Macaristan'a doğalgaz verilmesi konusunda Azerbaycan'la birlikte her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.


Dün20:02Bakan Dönmez'den 'Akkuyu' açıklaması

Bakan Dönmez'den 'Akkuyu' açıklaması

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 27 Nisan'da ilk nükleer yakıtın Akkuyu'ya geleceğini duyurdu.


Dün19:49Çevreye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

Çevreye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

TBMM Genel Kurulunda, Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünde yer alan 7 maddesi kabul edildi.


Dün19:35Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hedefimiz ticaret hacmimizi 6 milyar dolara çıkarmak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz ticaret hacmimizi 6 milyar dolara çıkarmak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hedefimiz ticaret hacmimizi 6 milyar dolara çıkarmak"ANKARA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'la ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Dün19:03Erdoğan: 6 milyar dolarlık müşterek hedefimizi yakalamak amacıyla atılacak adımları değerlendirdik

Erdoğan: 6 milyar dolarlık müşterek hedefimizi yakalamak amacıyla atılacak adımları değerlendirdik

Erdoğan: 6 milyar dolarlık müşterek hedefimizi yakalamak amacıyla atılacak adımları değerlendirdikCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "18 Aralık 2023 tarihinde Türkiye-Macaristan dostluk Anlaşması'nın 100'üncü yıl dönümünü idrak edeceğiz.


Dün18:57AK Parti'li Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına yönelik itirazları değerlendirdi Açıklaması

AK Parti'li Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına yönelik itirazları değerlendirdi Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Cumhurbaşkanı'mızın adaylığının önünde hiçbir engel yoktur.


Dün18:55'Adaylıktan çekilecek misiniz?' sorusuna Muharrem İnce'den net yanıt: Öyle bir şey demedim

"Adaylıktan çekilecek misiniz?" sorusuna Muharrem İnce'den net yanıt: Öyle bir şey demedim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yorgun olduğunu, gitmesi gerektiğine inandığını söyledi. Bir gazetecinin, "Erdoğan'ın gönderilmesi derken adaylıktan çekilecek misiniz?" sorusuna İnce, "Hayır öyle bir şey demedim" yanıtını verdi.


Dün18:52AK Partili Elitaş: EYT işlemlerini yapan SGK personeline 3 ay fazla mesai verilecek

AK Partili Elitaş: EYT işlemlerini yapan SGK personeline 3 ay fazla mesai verilecek

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yarın TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri başlayacak olan torba yasa teklifine önergeyle yeni bir madde ekleyerek, SGK çalışanlarına 3 ay süreyle fazla mesai verileceğini duyurdu.


Dün18:46Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'nu uğurlarken söylediği cümle görüşmenin önüne geçti: Hoş geldiniz, güle güle

Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'nu uğurlarken söylediği cümle görüşmenin önüne geçti: Hoş geldiniz, güle güle

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, görüşme sonrası basına açıklamalarda bulundu. İki liderin de açıklamaları sonrası Muharrem İnce, kameralar önünde Kılıçdaroğlu'nun elini sıkarak "Ayağınıza sağlık, hoş geldiniz, güle güle" dedi.


Dün17:37Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak ile görüştüANKARA Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile baş başa görüştü.


Dün17:56İspanya, Ukrayna'ya 6 adet Leopard tank gönderecek

İspanya, Ukrayna'ya 6 adet Leopard tank gönderecek

İspanya, Ukrayna'ya gönderilecek 10 adet Leopard 2A4 tankından 6'sını Paskalya Bayramı öncesinde teslim edecek.


Dün18:36İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti için Almanya'da

İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti için Almanya'da

- İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti için Almanya'da İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti kapsamında eşi Kraliçe Camilla ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender'in davetlisi olarak Almanya'ya geldi.


Dün18:36İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti için Almanya'da

İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti için Almanya'da

- İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti için Almanya'da İngiltere Kralı III. Charles ilk yurt dışı ziyareti kapsamında eşi Kraliçe Camilla ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender'in davetlisi olarak Almanya'ya geldi.


Dün18:33Kılıçdaroğlu ile görüşen İnce'den dikkat çeken ittifak mesajı: Menfaatler değil ilke ittifakları olmalıdır

Kılıçdaroğlu ile görüşen İnce'den dikkat çeken ittifak mesajı: Menfaatler değil ilke ittifakları olmalıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partisinin genel merkezinde ağırlayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, görüşmenin ardından dikkat çeken sözler kullandı. Memleket Partisi olarak ilkelerinin olduğunu söyleyen İnce, "İttifaklar olmalıdır siyasette. Fakat bu ittifaklar menfaat değil ilke ittifakları olmalıdır. İlkelerimiz çok nettir. Bir Atatürk'ü tartışmayız, iki teröre karşı mesafeliyiz" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ise, "Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz." dedi.


Dün18:29AK Parti'li Karaaslan: 'Sıfır Atık Hareketi dünyaya örnek gösterilmelidir'

AK Parti'li Karaaslan: "Sıfır Atık Hareketi dünyaya örnek gösterilmelidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan,, Sıfır Atık Hareketi'nin, Türkiye genelindeki başarılarıyla olduğu kadar uluslararası alanda aldığı ödüllerle de adından söz ettirdiğini ve dünyada örnek gösterildiğini ifade etti.


Dün18:15Başkan Çınar 'İftar çadırlarında Ramazanın kardeşlik, paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşıyoruz.'

Başkan Çınar "İftar çadırlarında Ramazanın kardeşlik, paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşıyoruz."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kardeşlik, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında da deprem bölgesinde çalışmaları büyük bir hassasiyetle sürdürüyor.


Dün17:56İspanya, Ukrayna'ya 6 adet Leopard tank gönderecek

İspanya, Ukrayna'ya 6 adet Leopard tank gönderecek

İspanya, Ukrayna'ya gönderilecek 10 adet Leopard 2A4 tankından 6'sını Paskalya Bayramı öncesinde teslim edecek.


Dün17:47Almanya'dan Ukrayna'ya 12 milyar euroluk ek askeri destek

Almanya'dan Ukrayna'ya 12 milyar euroluk ek askeri destek

Almanya, 3,2 milyar eurosu bu yıl olmak üzere Ukrayna'ya toplam 12 milyar euroluk ek askeri destek sağlayacak.


Dün17:37Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'ı resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'ı resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ı resmi törenle karşıladı.


Dün17:21Yavuz Ağırailoğlu, İYİ Parti'den istifa etti

Yavuz Ağırailoğlu, İYİ Parti'den istifa etti

Yavuz Ağırailoğlu, İYİ Parti'den istifa ettiİYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.


Dün17:20BBP lideri Destici: 'Cumhur İttifakının yüzde 49-50 oyu var'

BBP lideri Destici: "Cumhur İttifakının yüzde 49-50 oyu var"

BBP lideri Destici: "Cumhur İttifakının yüzde 49-50 oyu var" "Yüzde 49-50'lik oyla Meclis'te çoğunluk elde edilebilir" Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şunu ifade edeyim, bu seçim sistemi elbette birleşenlere, tek liste altında seçime katılabilenlere büyük avantaj sağlıyor,...


Dün17:19Genel Kurul'da, AK Parti'nin grup önerisi kabul edildi

Genel Kurul'da, AK Parti'nin grup önerisi kabul edildi

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti'nin grup önerisi kabul edilerek; en düşük emekli maaşında artış ve geçici işçilere kadro düzenlemesi, organize sanayi bölgeleri (OSB) teklifi ile Finlandiya'nın NATO'ya katılımına ilişkin kanun teklifleri gündemin ön sıralarına alındı.


Dün17:16Kazakistan'da hükümet istifa etti

Kazakistan'da hükümet istifa etti

Kazakistan'da Alihan Smayilov'un başbakanlığındaki hükümet istifa etti.


Dün16:52AK Partili Alptekin: Milli iradeyi üstün tutan bir liderimiz var

AK Partili Alptekin: Milli iradeyi üstün tutan bir liderimiz var

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Büşra Duygu Alptekin, Türkiye'nin 14 Mayıs seçimleriyle birlikte yeni bir şahlanış sürecine gireceğini söyledi.


Dün16:46CHP'li Öztrak: Türkiye, Irak'a ne kadar tazminat ödeyecek, açıklayın

CHP'li Öztrak: Türkiye, Irak'a ne kadar tazminat ödeyecek, açıklayın

CHP'li Öztrak: Türkiye, Irak'a ne kadar tazminat ödeyecek, açıklayın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'nin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile yaptığı petrol sevkiyatı anlaşması nedeniyle 1,4 milyar dolar tazminat ödeyeceği iddiasıyla ilgili Enerji ve Tabii...


Dün16:39UAEA Başkanı Grossi'den Zaporijya Nükleer Santrali'ne ziyaret

UAEA Başkanı Grossi'den Zaporijya Nükleer Santrali'ne ziyaret

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, Zaporijya Nükleer Santrali'ni ziyaret etti.


Dün16:37Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğine ilişkin kanun teklifi yarın TBMM Genel Kurulunda görüşülecek

Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğine ilişkin kanun teklifi yarın TBMM Genel Kurulunda görüşülecek

Finlandiya'nın Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, yarın TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.


Dün16:34İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Partiden istifa etti Açıklaması

İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Partiden istifa etti Açıklaması

İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İYİ Parti ile olan siyasi beraberliğimi nihayete erdiriyorum.


Dün16:32Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake'i Kabul Etti

Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake'i Kabul Etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake’i, CHP Genel Merkezi’nde kabul etti.


Dün16:34Adaylık için 100 bin imzayı toplayamayan Perinçek'i Cumhur İttifakı da istemedi

Adaylık için 100 bin imzayı toplayamayan Perinçek'i Cumhur İttifakı da istemedi

Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplamayı başaramayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in cumhur ittifakına katılma talebi de karşılık bulmadı. Perinçek, "22 Mart'ta yaptığımız görüşmede, sayın Cumhurbaşkanımıza cumhur ittifakına katılma talebimizi arz ettim. 24 Mart günü Vatan Partisi'yle birlikte seçime girmeyeceklerini bize bildirdiler" ifadelerini kullandı.


Dün16:13Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştüBakan Lavrov: 'İran'a karşı uygulanan tüm yasa dışı yaptırımların...

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştüBakan Lavrov: "İran'a karşı uygulanan tüm yasa dışı yaptırımların...

- Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Bakan Lavrov: "İran'a karşı uygulanan tüm yasa dışı yaptırımların kaldırılması gerektiğini vurguladık" Bakan Abdullahiyan: "Türkiye, İran, Rusya ve Suriye arasında dörtlü zirve Moskova'da yapılacak" Rusya Dışişleri...


Dün16:04TDP Genel Başkanı Sarıgül: 'Seçmen, tercih etmediği bir partiye oy vermek zorunda bırakılmamalıdır'

TDP Genel Başkanı Sarıgül: "Seçmen, tercih etmediği bir partiye oy vermek zorunda bırakılmamalıdır"

TDP Genel Başkanı Sarıgül: "Seçmen, tercih etmediği bir partiye oy vermek zorunda bırakılmamalıdır"ANKARA Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bütün partilerin seçmenlerin önüne kendi güçleriyle, kendi projeleriyle, kendi söylemleriyle çıkmasından yanayız.


Dün16:01TBMM Genel Kurulu toplandı

TBMM Genel Kurulu toplandı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Haydar Akar başkanlığında toplandı.


Dün15:54İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu şu sözlerle partisinden istifa ettiğini açıkladı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu şu sözlerle partisinden istifa ettiğini açıkladı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu şu sözlerle partisinden istifa ettiğini açıkladı Ağıralioğlu: " Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz, ölçüsüz kazanmaktansa; mertlikle kaybetmeyi yeğleyen siyasi dili önceledim.


Dün15:40İskoçya'nın yeni Başbakanı Yousaf, yemin ederek göreve başladı

İskoçya'nın yeni Başbakanı Yousaf, yemin ederek göreve başladı

İskoçya'nın ilk Müslüman başbakanı Humza Yousaf, yemin ederek göreve başladı.


Dün15:38Erdoğan ile bir araya gelen Destici, kameralar karşısında son seçim anketini paylaştı: 1 saat önce elimize geçti

Erdoğan ile bir araya gelen Destici, kameralar karşısında son seçim anketini paylaştı: 1 saat önce elimize geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, zirvenin ardından yaptığı açıklamada 14 Mayıs'taki seçimlere ilişkin güncel bir anket sonucu paylaştı. Cumhur İttifakı'nın seçimi birinci turda kazanacağını aktaran Destici, 1 saat önce ellerine geçen son anket sonucuna göre ittifakın oyunun yüzde 50 civarında olduğunu belirtti.


Dün15:28Başkan Demirtaş: 'Odağı insan olan projeleri ilçemizde hakim kılacağız'

Başkan Demirtaş: "Odağı insan olan projeleri ilçemizde hakim kılacağız"

Samsun'un İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Hasta Refakatçi ve Şefkat (Kimsesizler) Evi inşaatları hızla yükseliyor.


Dün15:23Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Destici'yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Destici'yi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.


Dün15:26Bakan Nebati taklidi çok konuşulan Akşener'e cevap geldi! İki fotoğraflı paylaşım

Bakan Nebati taklidi çok konuşulan Akşener'e cevap geldi! İki fotoğraflı paylaşım

İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ateş püskürdü. Kürsüde Bakan Nebati'nin taklidini yapan Akşener, "Ekonomi perişan, esnaf kan ağlıyorken, kayıp bakan Nemo'nun nerede olduğunu bilen var mı?" dedi. Akşener'in gündem olan sözlerine Bakan Nebati'den cevap gecikmedi. Paylaşımında iki fotoğrafa yer veren Nebati, "Gerçekleri eğip bükerek kendi eğrilerinizi düzeltebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz" ifadelerini kullandı.


Dün15:05Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi (3)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi (3)

'BİRÇOK HAYALİ 20 YILDA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK'Erdoğan, siyasette sadece ezberleri bozmakla kalmayıp aynı zamanda Türk siyasetine yeni bir soluk ile yeni bir ufuk ve yepyeni bir bakış açısı kazandırdıklarını belirterek, "Kendimizle, ülkemizle ve milletimizle birlikte rakiplerimizi de değiştirdik.


Dün14:56Yavuz Ağıralioğlu: 'İyi Parti ile Olan Siyasi Beraberliğimden İstifa Ederek, Ayrılıyorum'

Yavuz Ağıralioğlu: "İyi Parti ile Olan Siyasi Beraberliğimden İstifa Ederek, Ayrılıyorum"

İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklayan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM’de yaptığı açıklamada; “İYİ Parti ile olan siyasi beraberliğimden istifa ederek ayrılıyorum, hüzünle ayrılıyorum, gerçekten üzüntüyle ayrılıyorum” dedi.


Dün14:51Yavuz Ağıralioğlu, başka partiye mi geçiyor? Canlı yayında yanıtladı

Yavuz Ağıralioğlu, başka partiye mi geçiyor? Canlı yayında yanıtladı

İYİ Parti'den istifasını açıklayan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun, düzenlediği basın toplantısıyla birlikte başka partiye geçip geçmeyeceği konusu netlik kazandı. Seçime 2 ay kala parti değiştirmenin etik olmadığını ve kendisine zarar vereceğini belirten Ağıralioğlu, "Benim böyle bir gündemim yok" şeklinde konuştu.


Dün14:49Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete temmuzda zam yapılacağını bildirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete temmuzda zam yapılacağını bildirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete temmuz ayında zam yapılacağını söyledi.


Dün14:45Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi (2)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi (2)

'HAKK'IN VE HAKİKATİN DİLİYLE KONUŞACAĞIZ'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendilerini, muhataplarının çukurlarına çekmelerine meydan vermeyeceklerini belirterek, "Hep olduğu gibi dik duracağız, sağlam duracağız ama diklenmeyeceğiz.


Dün14:38İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu, İYİ Parti ve TBMM Meclis Başkanlığı'na istifasını sundu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu, İYİ Parti ve TBMM Meclis Başkanlığı'na istifasını sundu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Aliağıroğlu, İYİ Parti ve TBMM Meclis Başkanlığı'na istifasını sundu.


Dün14:22CHP'li Antmen: 'PTT'yi Sayıştay denetimine açacağız'

CHP'li Antmen: "PTT'yi Sayıştay denetimine açacağız"

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, "İktidara geldiğimizde PTT'yi Sayıştay denetimine açacağız." dedi.


Dün14:20MHP Genel Sekreteri Büyükataman: 'Türkiye Cumhuriyetini kuran irade bugün Cumhur İttifakı'nda vücut bulmuş, Türk yüzyılının kapısı Cumhur İttifakı...

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: "Türkiye Cumhuriyetini kuran irade bugün Cumhur İttifakı'nda vücut bulmuş, Türk yüzyılının kapısı Cumhur İttifakı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "İP Genel Başkanı Meral Akşener'in sığıntı durumuna düşürüldüğü zillet masasında Türk milleti yoktur, Cumhuriyet yoktur, bağımsızlık ve beraberlik yoktur.


Dün14:19AK Parti'li Aydemir: 'Millet İttifakı bütünüyle terörist yapılar tarafından kuşatılmıştır'

AK Parti'li Aydemir: "Millet İttifakı bütünüyle terörist yapılar tarafından kuşatılmıştır"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "PKK'yla, terörist yapılarla bir araya gelirseniz lanetle anılırsınız. Şu anda Millet İttifakı bütünüyle terörist yapılar tarafından kuşatılmıştır.


Dün14:16AK Partili Şahin Tin, yargıda yapılan yeni düzenlemeleri paylaştı

AK Partili Şahin Tin, yargıda yapılan yeni düzenlemeleri paylaştı

DENİZLİ(İHA) – AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, kamuoyunda 7'nci yargı paketi olarak bilinen yargıda birçok önemli düzenlemeyi içeren teklifin yasalaştığını söyledi.


Dün14:10AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör: 'Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır'

AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör: "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır"

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla Delikliçınar Yeni Camiinde lokma ikramı gerçekleştirdi.


Dün14:07Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (3)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (3)

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki seçimlerde tüm cumhurbaşkanı adaylarından, tüm partilerden beklentimiz; rekabetin ve mücadelenin çıtasını, eser ve hizmet yarışının altına düşürmemeleridir.


Dün14:10Ağıralioğlu, istifasının ardından suskunluğunu bozdu: Partime yük olmaya başlamıştım

Ağıralioğlu, istifasının ardından suskunluğunu bozdu: Partime yük olmaya başlamıştım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini dile getiren Yavuz Ağıralioğlu, dün akşam İYİ Parti'den istifa etti. Bugün basın toplantısı düzenleyen İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Partime yük olmaya başlamıştım" ifadelerini kullandı.


Dün14:00Erdoğan'dan 'Asgari Ücrete Ara Zam' Açıklaması: Ara Mara Olur mu Ya. Zaten Zamları Yaptık

Erdoğan'dan 'Asgari Ücrete Ara Zam' Açıklaması: Ara Mara Olur mu Ya. Zaten Zamları Yaptık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ara zam beklentisiyle ilgili “Ara mara olur mu ya. Zaten zamları yaptık” dedi.


Dün13:54Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine değişimi çağrısı: İnşallah seçimleri kazandıktan sonra yeni isimlere görev vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine değişimi çağrısı: İnşallah seçimleri kazandıktan sonra yeni isimlere görev vereceğiz

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine kilitlenirken, bugün partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlarımız Kabine'de verdikleri hizmetleri Meclis'te sürdürecek. İnşallah seçimleri kazandıktan sonra Kabine'de yeni isimlere görev vereceğiz." şeklinde konuşurken, "Sandıkta güven tazelemiş olarak kendimiz ve evlatlarımız için Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmenin peşindeyiz" dedi.

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski