ADI MUTLULUK DİZİSİ DOLUNAY (DİLARA AKSÜYEK) KİMDİR

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Ekranların yeni başlayan dizisi olan ve bir anda sevilen Adı Mutluluk dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Fox tv de başlayan Adı Mutluluk dizisi oyuncuları ve karakterleri ile ilgili ayrıntılar.
Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 



Adı Mutluluk dizisi Batu ve Kumsal isimli iki gencin hikayesi anlatılacaktır. Üniversite sınavını kazanan Kumsal, İstanbul da tercih yapması sonucunda Batu ile büyük bir cesaret sonucunda İstanbul'a gelmesi ile başlayan serüven ikili arasında yaşanacak bir olayı da beraberinde getirecektir.

Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Dolunay karakteri izleyici tarafından merak edilmektedir. Adı Mutluluk dizisi Dolunay karakterini Dilara Aksüyek canlandırmaktadır. Bizde sizler için adı mutluluk dizisi Dolunay kimdir ve Dilara Aksüyek kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

ADI MUTLULUK DİZİ OYUNCULARI>>>

Adı Mutluluk Dizisi Dolunay Kimdir

Dilara Aksüyek Kimdir 
http://www.memurvadisi.com 'a aittir
Adı Mutluluk dizisinde Dolunay karakterini canlandıran Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987 yılında İzmir Karşıyaka da doğmuş Türk dizi oyuncusudur. 28 yaşında olan başarılı oyuncu Dilara Aksüyek Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. 

Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken başarılı isim Dilara Aksüyek ilk olarak dizi oyunculuğuna 2012 yılında Evlerden Biri dizisinde Filiz karakteriyle rol alarak başlamıştır. Daha sonra ise 2013 yılında başlayan Merhamet adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdı. Son olarak Kadim Dostum adlı dizide Deniz karakterini canlandıran Dilara Aksüyek şimdi ise Adı Mutluluk dizisinde Dolunay karakterini canlandırmaktadır. Dilara Aksüyek boyu 1,66 ve kilosu ise 54 kilodur.

Dilara Aksüyek Rol Aldığı Diziler
2015 - Adı Mutluluk
2014 - Kadim Dostum
2013 - Merhamet
2012 - Evlerden Biri

adı mutluluk dolunay, adi mutluluk dizisi dolunay, adı mutluluk dizisindeki dolunay kim, adı mutluluk dizisi dolunay kimdir, adı mutluluk dolunay gerçek adı, adı mutluluk dolunay resimleri, dilara aksüyek kimdir, dilara aksüyek biyografi, dilara aksüyek resimleri, dilara aksüyek kaç yaşında, dilara aksüyek boyu kilosu kaç, dilara aksuyek kim

Dilara Aksüyek Resimleri


 
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski