Arda Turan Artık Barcelona

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Arda Turan Artık Barcelona'da
Milli gururumuz olan başarılı futbolcumuz Arda Turan Avrupa'nın en büyük takımlarından biri olan Barcelona'ya transfer oldu. Kulüp Arda'yı Hoş Geldin Arda haberi ile sitesinden duyurdu. Bu transfer karşılığında Barcelona, Atletico Madrid'e bonservis bedeli olarak 41 milyon Euro ödeyecek. Uzun süren toplantılar sonucunda transfer işlemi için verilen tarih ise 18 Temmuz olarak belirlendi. Arda'nın transferi tam olarak
18 Temmuz tarihinde tamamlanacak. 5 yıllık bir sözleşme imzalayan milli futbolcumuz önümüzde ki 5 yıl Barcelona'da top koşturacak. memurvadisi.com

Büyük yankı uyandıran bu transfer için Arda Turan'ın menejeri  Ahmet Bulut bu konu hakkında şu açıklamalarda bulundu; "5 senelik imza attık. Bonservisi 41 milyon euro olacak. Arda çok mutlu. Bu durum her futbolcuya nasip olmaz. Türk futbolu için çok büyük bir başarı. Ben Arda adına çok gururluyum. Barcelona ile Arda'nın transferi için 1,5 aydır görüşüyordum. Para konusunda sıkıntı olmadı. Bu hafta imza töreni olacak. Chelsea ile hiçbir görüşmemiz olmadı." Atletico Madrid takımında da adından sıkça söz ettiren gururumuz Arda artık yeni başarılarına İspanya Devi olan bir takımda devam edecek ve ülkemizi temsil edecek.

Arda Turan Veda Mesajı 
Eski takımı olan ve uzun süre başarılı bir şekilde Atletico Madrid takımında futbol oynayan Arda yeni transferi olan Barcelona'ya giderken bir Atletico Madrid için bir veda mesajı yayınladı. Arda mesajında "Atletico'da çok güzel dört yıl geçirdim. Takım arkadaşlarımı, taraftarı ve kulüpteki herkesi asla unutamayacağım. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. Türk futbol camiası da bu transfer ile çalkalandı ve gurur duyuldu. Futbolcumuzun böylesine bir takıma layık görülmesi ve transfer olması tüm türk takımlarının taraftarlarını coşturdu.

İlk Tebrik Lionel Messi'den Geldi
Takım arkadaşı olacak olan Messi kendi takımına gelen Arda için bir tebrik mesajını sosyal medyadan paylaştı. İkilinin aralarının iyi olduğu ve Messi'nin Arda'yı beğendiğini bilmeyen yoktur. Messi şu mesaj ile Arda'ya hoş geldin dedi. ''Arda Turan vs Real Madrid. Welcome to FC Barcelona, Arda'' Türkçesi Barcelona'ya Hoş Geldin Arda. Bu iki dev isim kendileri gibi büyük bir takım olan Avrupa devinde fırtınalar estireceğe benziyorlar.

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski