Robin Van Persie Kimdir

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Fenerbahçe Transferi Van  Persie
Önümüzde ki sezon için transfer ataklarını bir bir gerçekleştiren takımlar sezona iddialı bir şekilde hazırlanırken bomba isimleri forma renklerine bağlamaya çalışıyorlar. Son zamanların en çok konuşulan isim ise Van Persie oluyor. Fenerbahçe transferleri olan ve önümüzde ki sezonda Fenerbahçe takımından top kuşturacak olan Nani ve Van Persie ile güçlü bir takım olma yolunda kritik ve etkili adımlar atıyor.
Fenerbahçeli taraftarların merak ettiği Robin van Persie kim, Robin van Persie kaç yaşında, nerde oynuyor, kaç numara forma giyiyor ? gibi soruların cevapları haberimizde gizli.

Robin Van Persie Kimdir
6 Ağustos 1983 yılında Hollanda`nın Rotterdam şehrinde doğdu. doğumlu olan başarılı futbolcu son transferi Fenerbahçe takımına olmuştur. Bir çok Avrupa takımında top oynayan Van Persie bir sanatçı anne ve babanın oğlu olarak dünyaya gelen Robin van Persie ailesi gibi sanata teşvik edilse de o futbol oynamaya karar verdi. İlk olarak futbol kariyerine Feyenoord takımı ile başlayan başarılı isim daha sonra Arsenal gibi büyük takımlarda top oynamıştır.

2001 yılında futbol kariyeri başlayan futbolcu ilk olarak bu yıllarda Feyenoord adlı takımda oynamıştır. 17 Mayıs 2004'te Arsenal, van Persie ile 4 senelik anlaşma yaptı. Daha sonra ise 2004-05 sezonunda Arsenal'de oynamıştır. Uzun süre bu takımda kalan Van Persie burada başarılı bir futbol sergileyerek adını daha geniş kitlelere duyurmuştur. Faslı Bouchra ile evlendi. Çiftin Shaqueel adında bir oğlu ve Dina adında bir kızı var.

2012-13 yıllarında Manchester United takımına gelen Van Persie burada da etkili futbol hayatı ile taraftarlar gözünde büyük ilgi görmüştür. Hollandalı yıldız millî takımıyla çıktığı bu uluslararası turnuvalarda 18 maçta forma giyip 5 gol atmayı başarmıştır. Van Persie şu ana kadar Hollanda milli takımıyla çıktığı 79 maçta 41 gol atmıştır ve Hollanda futbolunun en golcü ismi olarak tarihe adını yazdırmıştır.

Robin van Persie Kaç Yaşında: 31
Robin van Persie Boyu: 1.86 m
Robin van Persie Mevkii: Santrafor
Robin van Persie Forma Numarası: 20

fb robin van persie transfer haberleri, fb van persie geldi mi, fener robin van persie forması, fener robin van persie transferi, fener robin van persie transfer ücreti, Robin van Persie yaşı, Robin van Persie mevkii, Robin van Persie  nerde oynuyor, Robin van Persie  nerden geldi,van pörsi kimdir van pörsi hangi takımda oynuyor
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski