Serenay Aktaş'ın Yeni Dizisi

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star yarışmasına veda eden başarılı yarışmacı Serenay Aktaş'ın Fox Tv'de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisine transfer olduğu iddiası sevenlerini heyecanlandırdı. Yarışmadaki performansı ile finale aday isimlerden olan Serenay Aktaş finale kısa bir süre kala elenmişti. Şimdi ise Kocamın Ailesi dizisinde rol kaptı.


Serenay Aktaş Kocamın Ailesi Dizisinde Hangi Karakter Olacak?
Serenay Aktaş'ın Kocamın Ailesi dizisinde oynayacağı haberleri çok hızlı bir şekilde yayıldı, fakat resmi bir açıklama gelmedi. Ne kanal, ne dizi yönetimi ne de Serenay Aktaş'tan dizi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat Serenay Aktaş'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf bu haberin doğruluğunu kanıtlar nitelikteydi... İnstagram hesabından bir fotoğraf paylaşan güzel yarışmacı, "Hem iş, hem sıcak bir aile ortamı... #kocamınailesi sezon finali izleniyor." notunu paylaştı.

SERENAY AKTAŞ KIMDIR ?


Serenay Aktaş Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandırması bekleniyor... Bakalım önümüzdeki sezonda Serenay Aktaş'ı Kocamın Ailesi dizisinde görebilecek miyiz?

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sizce Serenay Aktaş'ın Kocamın Ailesi dizisine gelmesi iyi oldu mu?

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?
Serenay Aktaş'ın Yaşı: 21
Serenay Aktaş'ın Boyu: 170 cm
Serenay Aktaş'ın Kilosu: -

Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 İstanbul Bakırköy doğumludur. Serenay Aktaş profesyonel futbolcudur. Ayrıca dizlerde de rol almaktadır.

Serenay Aktaş, Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor.


Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor. Bu güne kadar bir çok dizi ve reklamlarda oynayan Seranay Aktaş oyunculukta da başarısını göstermiştir. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş, oyunculuk ile ilgili eğitimler almaya devam etmektedir. http://www.memurvadisi.com


İlk olarak Kanıt dizisi ile oyunculuğa başlayan Serenay Aktaş, ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanınmıştır. Serenay Aktaş Muhteşem yüzyıl dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl'da bir sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırmıştr. Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra elenmiştir. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynamıştır.


Serenay Aktaş Rol Aldığı Dizi ve Filmler


2014 – Çılgın Dersane 3 (Sinema Filmi)

2013 – Bir Varmış Bir Yokmuş (Ece Hanım Konağı)(Sinema Filmi) 
2012 – Muhteşem Yüzyıl (3. 4. Sezon) (dizi)
2011 – Arka Sıradakiler (dizi) 
2011 – Şüphe (dizi) 
2011 – Kalbim Seni Seçti(dizi) 
2011 – Yahşi Cazibe(dizi) 
2011 – Alemin Kıralı(dizi) 
2010 – Türk Malı (dizi) 
2010 – Umut yolcuları (dizi) 
2010 – Kanıt (dizi)


Serenay Aktaş Resimleri





serenay aktas kimdir, serenay aktas kocamin ailesi dizisi, serenay aktaş kocamın ailesi dizisinde oynayacak, kocamın ailesi dizisinde oynayacak mı serenay aktaş serenay aktaş yahşi cazibedeki rolüserenay aktaş oynadığı filmserenay aktaş oynadığı kliplerserenay aktaş beyaz showserenay aktaş oynadığı takımlarserenay aktaş kimdirserenay aktaş instagramserenay aktaş filmi
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski