Tatlı Küçük Yalancılar Ebru (Dilan Çiçek Deniz) Kimdir

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Star TV'de değişik konusu ve farklı hikayesi ile Tatlı Küçük Yalancılar isimli yeni bir dizi başlıyor. Aynı üniversitede okuyan ve yakın arkadaş olan 5 genç kız, bir akşam hep beraber eğlenmek için buluştuklarında gecenin sonunda ise birden bire kayıplara karışan Açelya'nın ardından yıkılırlar. Geriye kalan 4 arkadaşın hayatları ise o günden sonra alt üst olmaya başlayacaktır.

Sıradışı bir konu ve başarılı oyuncu kadrosu ile
ekranlarda olacak Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz, Şükrü Özyıldız gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde en çok aranan ve sevilen karakterlerden bir tanesi Ebru karakteridir. Dizide Ebru karakterini Dilan Çiçek Deniz isimli oyuncu canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Dilan Çiçek Deniz kimdir ve tatlı küçük yalancılar ebru karakteri kimdir gibi merak edilen bir çok bilgiyi derledik.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

Tatlı Küçük Yalancılar Ebru Kimdir?
memurvadisi.com' aittir
Dilan Çiçek Deniz Kimdir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, 7 Mart 1996 yılında Sivas ta doğmuştur. 19 yaşında olan Dilan Çiçek Deniz 2014 yılında yapılan güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümü mezunu olan Dilan Çiçek Deniz ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. 2014 Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan Dilan Çiçek Deniz 2015 yılında Miami yapılan Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil ederek orda da dereceye girmiştir.

1.77 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunculuk kariyerine ilk olarak Balayı isimli film ile başlamıştır. Şimdi ise Star da yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterini canlandırmaktadır.

tatlı küçük yalancılar ebru kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi ebru resimleri, tatlı küçük yalancılar ebru gerçek adı, dizisindeki ebru kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar ebru, dilan çiçek deniz kimdir, dilan çiçek deniz kaç yaşında, dilan çiçek deniz resimleri, dilan çiçek deniz biyografi, dilan cicek deniz kim,

Dilan Çiçek Deniz Resimleri

 

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski