Bu lunaparktaki devasa makinalara binmek gerçekten yürek ister

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Bu lunaparktaki devasa makinalara binmek gerçekten yürek ister

Insanity - Las Vegas

Vegas'taki isminden bile daha çılgın bu alet, Stratosphere adlı bir otelin tepesinde kurulu ve her açıda dönebilen platformuyla 350 metre yükseklikte insanların aklını almaya yetip de

artabilecek kapasitede. Vegas'a tepeden bakmanın zevkini havada yaşamak istiyorsanız tam size göre. Tabi ki bu dehşet mekanizmayı arkadaki şehir manzarasıyla birlikte görünce 350 metreden gerisingeri aşağı inmezseniz.


X-Scream - Las Vegas

Vegas'taki bir diğer oyuncak. Aynı kulenin üzerinde bulunan bu mekanizmayla ise adrenalinin en dibine vuracaksınız. Neden mi? Çünkü bindiğiniz mekanizma çalışmaya başladıktan sonra sizi gökdelenin en tepesinden şehre doğru salıveriyor. Ta ki tam düşüp şehrin sokaklarını boylamak üzereyken hop diye arkadan kavrayana kadar. Tabi eğer mekanizma sizi kavramadan siz bayılmadıysanız. Vegas'taki bu iki oyuncağa binmenin fiyatı 33$. Bence bu adrenalini yaşamaya değer, hatta manzarası için bile binilebilir.




Superman - Maryland

Dünyanın en ünlü rollercoaster'larından biri olan ve yaklaşık 15 yıllık geçmişe sahip olan Superman, nefesinizi kesmek için birebir. Normalde Rollercoaster'lar hep birbirine benzese bile bunun ötekilerden daha farklı olduğu kesin. Gidip o adrenalini yaşamadan yorum yapmak zor. Yolunuz düşerse mutlaka Superman'e binmelisiniz.





Horrorwood - Taiwan

Hollywood sinemasının korku filmlerini bir de siz yaşamak ister misiniz? Öyleyse sizi Horrorwood'a alalım. Ama korkudan ağlayıp sızlanıp bayılmak yok. Cesurum diyenler buyursun, zombi avına!

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski