Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Star TV'nin yeni dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile igilili bilgileri sizler için derledik. Yaz sezonunda star tv de yayınlanacak olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi şimdiden merak edilerek beklenmeye başladı.

Başrollerinde Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında ise Dilan Çiçek Deniz, Merve Çağıran,
Beste Kökdemir, Gökçe Yanardağ, Burak Deniz gibi genç ve başarılı isimler yer almaktadır. 

Bir grup kız arkadaşın bir partiye gitmeleri ve partide olan olaylar sonrasında gelişen konusu ile izleyicinin karşısında olacaktır. Yazımızın devamında Tatlı Küçük Yalancılar oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir ve Tatlı Küçük Yalancılar karakter isimlerini bulabilirsiniz. 

Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Oyuncuları Kimler

Tatlı Küçük Yalancılar Aslı - Bensu Soral
Tatlı Küçük Yalancılar Selin - Büşra Develi
Tatlı Küçük Yalancılar Hande - Melisa Şenolsun
Tatlı Küçük Yalancılar Ebru - Dilan Çiçek Deniz
Tatlı Küçük Yalancılar Açelya - Beste Kökdemir
Tatlı Küçük Yalancılar Janset - Merve Çağıran
Tatlı Küçük Yalancılar Asuman - Gökçe Yanardağ
Tatlı Küçük Yalancılar Bahadır - Kubilay Tunçer
Tatlı Küçük Yalancılar Vildan - Almıla Uluer Atabeyoğlu
Tatlı Küçük Yalancılar Toprak - Burak Deniz

Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Konusu


Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir. 

Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz.

tatlı küçük yalancılar, tatlı küçük yalancılar dizisi, tatlı küçük yalancılar oyuncuları, tatlı küçük yalancılar ne zaman başlıyor, tatlı küçük yalancılar dizi konusu, tatlı küçük yalancılar dizisinde kimler oynuyor, tatlı küçük yalancılar dizisi karakter isimleri, tatlı küçük yalancılar star tv, tatlı küçük yalancılar oyuncu kadrosu, yeni dizi tatlı küçük yalancılar dizisi,
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski