Eiji Tsuburaya Kimdir, Google 7 Temmuz Doodle Eiji Tsuburaya Kimdir

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Dünyanın bir numaralı arama motoru olan Google tüm dünya genelindeki önemli günleri ve önemli kişileri anmaya devam etmektedir. Her önemli günde o kişiye ait doodle hazırlayan google bugün yani 7 Temmuz Salı günü de süpriz bir şekilde Eiji Tsuburaya anmaktadır.

Bugün 144. doğum günü olan Eiji Tsuburaya herkes tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Peki google 7 Temmuz
anasayfasındaki şekil ne anlama geliyor ve Eiji Tsuburaya kimdir. İşte size 7 Temmuz 2015 Salı günü yayınlanan doodle daki Eiji Tsuburaya kimdir ve ne iş yapmaktadır

Eiji Tsuburaya Kimdir
Eiji Tsuburaya japon film yönetmenidir. Doğum tarihi 7 Temmuz 1901, Fukuşima, Japonya olan Tsuburaya 25 Ocak 1970 yılında hayatını kaybetmiştir. Bir çok bilim kurgu filmine yönetmenlik yapmıştır bunlardan hepimizin çok yakından bildiği film Godzilla‘nın ilk serisidir. Godzilla, yönetmenliğini Gareth Edwards'ın yaptığı 2014 yapımlı bilim kurgu filmdir. İlki 1954'te çıkmış olan Godzilla serisinin yeni çekim filmidir. Filmde Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn ve Bryan Cranston oyunculuk yapmaktadır. Godzilla serisinin en iyi ve grafik açısından düzeltilmişidir.

1999'da Japonya'da bir nükleer santral de bir sorun çıkar. Reaktör çöker Sandra Brody ve birkaç bilim adamı içinde olduğu reaktör araştırması sırasında ölür. 15 yıl sonra 2014 senesinde Ford Brody ailesini kurmuştur,teğmendir.5 yaşında Sam adında bir oğlu vardır.Eşinin adı ise Elle'dir. Babası (eski bilim adamı) karısının ölümünden kendini sorumlu tutar. Bu yüzden kapalı bölgeye gider sonra yakalanır. Ford babasını ikna edemez ve birlikte giderler, yakalanırlar sonra daha gizli bir proje öğrenirler. Bunlar 'MUTO'lardır.Erkek bir Muto projede ki bilim adamları tarafından saklanılmaktadır. Mutolar büyük belalar açar, erkek Muto kanatlıdır.

Daha sonra dişi Muto da ortaya çıkar,dişi Muto kanatlı değildir.Bilim adamları Mutolardan kurtulmak için Mutolarla Godzilla'yı karşılaştırırlar. Godzilla zorlanır ve en sonunda Godzilla devrilir ama Mutoları yeryüzünden silmiştir. Kalkar ve kükrer, tekrar okyanusun derinliklerine gider.Şehri Godzilla kurtarmıştır.

eiji tsuburaya, eiji tsuburaya kimdir, eiji tsuburaya ne iş yapar, eiji tsuburaya doodle, 7 temmuz googleana sayfasındaki eiji kim, 7 temmuz 2015 doodle kim, eiji tsuburaya eserleri, eiji tsuburaya google, google arama trendleri, 7 temmuz salı eiji tsuburaya doodle, eji tusuburaya kim,
→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski