Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Selin (Büşra Develi) Kimdir

→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Star TV'de değişik konusu ve farklı hikayesi ile Tatlı Küçük Yalancılar isimli yeni bir dizi başlıyor. Aynı üniversitede okuyan ve yakın arkadaş olan 5 genç kız, bir akşam hep beraber eğlenmek için buluştuklarında gecenin sonunda ise birden bire kayıplara karışan Açelya'nın ardından yıkılırlar. Geriye kalan 4 arkadaşın hayatları ise o günden sonra alt üst olmaya başlayacaktır.


Sıradışı bir konu ve başarılı oyuncu kadrosu ile ekranlarda olacak Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz, Şükrü Özyıldız, Merve Çağıran, Gökçe Yanardağ gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde en çok aranan ve sevilen karakterlerden bir tanesi Selin karakteridir. Dizide Selin karakterini Büşra Develi isimli oyuncu canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Büşra Develi kimdir, kaç yaşında ve tatlı küçük yalancılar selin karakteri kimdir gibi merak edilen bir çok bilgiyi derledik.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

Tatlı Küçük Yalancılar Selin Kimdir?
memurvadisi.com' aittir
Büşra Develi Kimdir
Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini canlandıran Büşra Develi 10 Ekim 1993 yılında İstanbul da doğmuştur. 22 yaşında olan güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunudur.

Daha önce hiç bir dizide rol almayan güzel oyuncunun ilk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisi olmaktadır. Büşra Develi bu diziden önce ise Eti pop Kek reklamında oynamıştır. Güzelliği ve sergilediği oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakmayı başaran Büşra Develi 1.78 boyunda ve 54 kg ağırlığındadır.
memurvadisi.com' aittir
tatlı küçük yalancılar selin kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi selin resimleri, tatlı küçük yalancılar selinin gerçek adı, dizisindeki selin kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar selin, büşra develi kimdir, büşra develi kaç yaşında, büşra develi resimleri, büşra develi biyografi, busra develi kim,

Büşra Develi Resimleri


→ Reklamlar ←
→ Reklamlar ←
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski